20tt utz

19.11.2008

Holky, tak to byla fakt parada! Mimco se vrtelo takovym stylem, ze je uplne rozesmalo a nechtelo se nechat zmerit. Hlava nejdriv napravo, paknalevo, sama ruka, sama noha, ale pavoucek to neni :-) S pritelem jsme zirali, co je to za akrobata. Hlavni je, ze je zdravy a velky jak ma byt. Toho jsem se trochu bala, protoze povdle vasich ruznych fotek brisek vypadam ja, jako po jidle a nic vic.. Ptala jsem se na pohlavi, ruku by za to do ohne nedal, protoze se vrtilo jak blazen, ale vypada to, ze budeme mit holcicku!!! :-) Jupi! Klucik by ale bylo stejny jupi! Ja proste mam radost, ze je ok a ze ji citlm, jak se hybe a pritele vcera kopla.. tak at se vem dari a mate jen radost,pa

Tak to taky moc gratuluju!! :qu: Také mě to čeká až za týden, tak uvidíme.. Můj přítel teda ještě nic necítí, ale těším se, až ten pocit taky pozná.. Taťka je z toho asi naměkko, co?? Ten náš se moc těší.. Po UZ v 16.tt se pak večer i dojal k slzám, jak moc nás miluje a tak.. Ach ti chlapi :s: Tak jsem zvědavá na reakce po velkém UZ :ww:

Tak to jsem mooc ráda a gratuluju :-) Mě to čeká přesně za týden...takže máte v pořádku vše :-) Držela jsem Ti palečky :a: :qu:

In reply to by Lukášek duben

:a: Ahoj holky, tak já byla dnes na velký UTZ ve 21.tt. Mimi se taky strašně vrtělo, chtěla jsem ještě natočit 3D UTZ, ale placenta byla hodně blízko, tak to bylo trošku rozmazané, tak jedu ještě 9.12. a zkusíme to znova. Jinak je to holčička :s: -- tak to budeme mít doma už dvě :s: :a: Přeju pohodové těhulkování.

In reply to by iva1102

Holky, diky vsem! Bylo to moc uzasny, nemohla jsem se dockat a ani jsem nemohla spat :-) Tak at mate vse taky v poradku a pekne to uzijete, zatim papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka