Ve 27 týdnu zkrácený čípek na 2,1mm

18.11.2015

Ahoj maminky.Psala jsem komentář a nikdo nenapsal tak to zkusím ještě jednou.Je tu někdo,kdo měl stejně jak já zkrácený čípek a nemusel ležet v nemocnic a stačil klidový režim doma?Za 2 týdny se mi zkrátil o 0,6,ale doktorka byla nemocná tak jsem byla u záskoku a řekla mi at hlavně ležím.Mám strach,aby se mi zase o tolik nezkrátil a nešla jsem do nemocnice.Mám malou holčičku a nemám hlídání na každý den.Doma jen ležím,jdu na wc a do sprchy to je vše.Rodina mi chodí vařit a uklízet a s malou si hrajeme v posteli tak ležení dodržuji.Zkrátil se někomu otolik a zastavilo se tak rychlé zkracování a mohli jste ležet doma nebo museli jste jít do nemocnice a v kolikátm týdnu jste rodili.Děkuji za každý komentář.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
doporucuju procist dotazy na tema zkracovani cipku na strankach porodnice tecka cz-v sekci "porodnicka" poradna tam odpovida predevsim Dr.Koucky,ktery u Apolinare zodpovida za rizikove tehotne.V dotazech jsem tam nasla i dost velmi podobnych tvemu (take po konizacich)-krasne tam vse vysvetluje ;-)

určitě každý to má jinak neboj opravdu. mě si v nemocnici nechali hned den kontroli tebe pustili tak neboj

ürčitě vše dobře dopadne

Je to asi hodně individuální. U prvního těhotenství mi doktor zjistil hodně zkrácený čípek asi ve 32. týdnu. Tak mi hned psal neschopenku a klidový režim doma. Myslela jsem, že tedy porodím dřív, ale opak byl pravdou a rodila jsem až týden po termínu. Zkracování čípku prostě samo ustalo a další změny nenastaly. Takže hlavně klid, určitě bude všechno v pořádku, nemusí to samo o sobě znamenat vůbec nic. :a: 

já nevim jak se mi skracoval ale problém jsem měla od 25 týdne jsem ležela v nemocnici teď tě nepozbudim do 35 týdne jsem tam ležela :(. A druhý den doma to na mě třišlo takže jsem bez kapaček a prášků dlouho nevydržela. Je to hrozný to bylo naše první takže doma jsem  nechala jen manžela ale i tak to bylo peklo. Už nějakou dobu se ale snažíme o druhy teď jsem dokončila 6nedělí po revizi :( půjdem do toho určitě znova ikdyž mě ta nemocnice asi taky čeká. Budem mít ten samý problém prarodiče pracujou ale vim že se teď manžel o syna postará .

Tak se neboj zvládnete to je to těžký ale pak to bude nádherný. já taky budu doufat že se brzo budem těšit

ahoj

In reply to by aknelavodnaj

Já jsem po konizaci čípku tak jsem na neschopence už od začátku.Nesnáším nemocnice tak z toho mám docela trauma.Přeji ti hodně štěští k miminku.Určitě se zadaří.Budu držet palečky.:a: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka