Vysvléká si oblečení před spaním...=/

23.11.2013

Ahoj holky, po delší době si jdu pro radu. Naše 21 měs. holka se začala večer po uložení do postýlky svlékat, komplet i s plínou. Dělala to občas ráno, po probuzení, někdy před spaním odpoledne. Večer vždy lehla a spala, je zvyklá usínat sama. Teď asi dva dny zpátky jde spát s brekem, spát se jí nechce, ve finále se sama v postýlce vysvlékne a usne. Jdu jí oblíct, vzbudí se a znova. Dnes je to už potřetí. Jsme asi 14 bez dudlíka.Napadlo mě, jestli jí nevadí plenka, protože přes den jsme už bez ní, dávám jí, jen když někam jdeme. Bez pleny jí nechat nemůžu, nevydrží suchá ani přes odpolední spaní tu hodinu a půl... :? Poradíte, nemáte stejnou zkušenost? :a:

:///: U nás to samé, první jsem ji oblékala ve spánku, ale teď jsem na ní vyzrála :€s€: obléknu overalek, ale zip dám dozadu, obléknu ho opačně a je klid ;)

In reply to by petra.nn

:s: :s: :s: To mi radila mamka, jenomže máme každej overálek na patentky a ty rozepne asi i tak, nicméně nezkoušela jsem. A jak jste staré vy, podobně? Já doufam, že má jenom další ze svých horších období... Včera si už počůrala matraci, takže jsem dneska letěla pro chránič... Rostou nám poslední dvě stoličky, tak doufám, že třeba hůř usíná i proto. Až dorostou, tak už nevim na co to budu svádět... :///: A jinak, nahou ji bohužel nechat nemůžu, večer máme sice tepleji, ale ráno se nám teplota v pokojíčku dostává až pod 18°C. Ale díky za rady... :a:

In reply to by briketka07

Vany bude mít ve středu dva :€s€: párkrát zůstala nahá, ale také pročůrala madraci,je sice v noci bez plény, ale jak je nahá, tak je ji chladno a to máme teplejí než vy:-)s overalkem to funguje, Vany je ale naturistka i přes den ;)

a co ji nechat, at se odpo svlikne a pocura. za tak kratkou dobu, kterou si pohlidas rozhodne neonemoci. a chytra uz je dost, aby pochopila, proc co a jak :a:

Ahojky, když jsem hlídala děti u jedné rodiny v zahraničí, tak mi toto jejich tenkrát dvouletá holčička taky začala dělat. Večer jsem ji uložila a když jsem ji šla asi za čtvrt hodinky zkontrolovat, tak byla nahá a spinkala. Oblíkla jsem ji a při tom se vzbudila a bylo zle. Tak jsem to udělala tak, že jsem jí dala jen plínku a přikryla ji. To ji neprobralo a byla až do rána v pohodě. Druhý den jsem paní řekla co a jak, poprosila jsem ji o peníze a šla jsem s malou do obchodu a vybrali jsme pyžámko pro "velkou holku" a to krásnou noční košilku. Vypadala v ní jako princezna a celý den se těšila až si ji večer obleče. Dřív jak večer ji nedostala ;) . Myslím si, že plenka jí asi vadit nebude, když ti v ní spinká přes den. Povídáš jí před spaním pohádky? Třeba by pomohlo, kdyby usnula ve Tvé přítomnosti i když je zvyklá usínat sama. Pohádka nebo tiché zpívání by ji mohlo uklidnit a nahradit dudlík se kterým byla zvyklá usínat? I když je bez dudlíku už dva týdny, tak se jeho absence mohla projevit až teď :) . Hodně štěstí :) :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka