MÁ NĚKDO 3 DĚTI NEBO PLÁNUJE MÍT?

20.09.2013

Ahojky, zajímalo by mě zda máte některá 3 dětičky nebo plánujete mít třetí? Máme doma 2 holčičky, dcera 4 roky a druhý 15 m, vždy jsem si přála páreček, ted zatím bych miminko nechtěla, ale jak bude mit malá 2 roky možná by jsme se pokusily o třetí, jako zdá se mi to hodně dětí na dnešní dobu. Rozum říká ne ale srdce by chtělo ještě toho chlapečka, taky risk nemusi se zadařit, i tak bych byla stastna hlavne když ditě je zdravé, ale stále tak v hlavě přemýšlím, je mi jasné že lidi kolem budou říkat jé čeká další dítě, kolik jich ještě chce mit atd... ale mělo by mi to být jedno, že je to naše věc. Tak by mě zajimalo, zda nekdo 3 detičky máte nebo chcete mit dalsi :). DIKY předem za příspevky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky mám 3 dětičky,holčičky :///: u nás to okolí dost řešilo protože starším už bylo 17 a 13 když jsem neplánovaně otěhotněla,holt udrbaná vesnice :n: ale jsme všichni moc štastný,já jsem třetí chtěla vždycky ale chlap ne,takže když se to tak seběhlo a to naše malé sluníčko si k nám našlu cestu tak jsem o jiné variantě než že nás prostě bude víc absolutně nepřemýšlela.No a nakonec mě chlap ještě ukecal na 4 ale to už se nám nepodařilo takže čtvrtá hočička nebude :s:

Ja cekam dokonce 4, lidi se nad tim obcas pozastavi, ale neresim to. Klukum je 17 a 14 let, a ted mam s pritelem holcicku 2 roky a za 7 tydnu cekame prekvapeni. Ale je pravda ze uz mi to staci a dalsi teda uz nee. A pokud se nato citis tak proc ne.

ahoj tak my si furt z toho děláme srandu s přítelem, jednou mu řeknu že chci za dva roky další a on že ne a pak zase že teda jo a pak že až za 10let..no prostě sami nevíme, já mám dcerku s jiným chlapem, ted mám syna s přítelem takže když se to tak vezme přítel má teprve první svoje vlastní dítě, a tak možná bude chtít mít jednou dvě vlastní děti..no každopádně už to mám promyšlené že bych chtěla třetí tak za 10let, to malý bude 14let, synovi 10let a tak by to bylo už docela dobrý, mít za dva roky další si ted nedokážu představit, nevíc mám už šílenej strach z porodu, protože jsme ted měla císař a to bolelo strašně moc, více jak normál porod, takže snad za 10 let na tu bolest zapomenu :-)

Mám dva kluky, pět a dva a čekám třetí miminko. Na lidi kašli, řeči budou. Ale když budete vy s chlapem vědět, že to chcete, i těm řečem se dokážeš postavit. Spíš bych do toho nešla za účelem, mít chlapečka. Taky bys mohla být sakra zklamaná ;-). Já si taky před druhým miminkem přála páreček. Nemáme ho a teď už mi o tu holčičku vlastně vůbec nejde. Kluky miluju a budu stejně milovat i toho třetího. Zase bude jinej, svůj a přeci prostě náš :a:

ahojky,já bych chtěla,manžel je zatím proti :) máme dva kluky a taky bych chtěla holčičku,ale to by asi nebyl ten pravý důvod.Chtěla bych ještě jednou zažít těhotenství,kojení,miminko,prostě všechno to krásné co k tomu patří :) navíc si myslím,že větší rodina je lepší :) zatím nejsem úplně rozhodnutá a zbývalo by i přesvědčit mnžela a určitě to není zatím aktuální-mám doma 11ti měsíční mimčo,takže juá bych o tom uvažovala tak za cca pět let.Ale ano,chtěla bych,uvidíme :///: co si myslí okolí je mi zcela ukradené,jsou to naše děti a my je budeme živit,tak ať si ostatní myslí co chtějí :)

at si klidně třiskaji hlavou o zed je to tvuj živit a pokud se na to citiš tak jdi do toho, ja mam dvě holky a kluka jemu bude 14měs.byl neplanovaně ale mame ho,nejsme bohati poholkach ma oblečeni do kočarku ma modre oblečky po doma ružove jemu je to fuk,kojim pořad ...

Ahojky Markétko pozdravuj Olí a Viki :-) Jinak k Tvému dotazu my uvažujeme o třetím až budou KAčence 2 roky.Taky si každej ťuká na čelo ale oni se o děti starat nebudou.Ale stejně si vyslechnu,holt vesnice

Ahoj my máme dva kluky.Já jsem chtěla ještě třetí dítě, muž ne. Pořád bych třetí dítě chtěla, tak snad ještě bude :)

mám 3 děti,dcery 19let+8let a chtěla jsem ještě kluka a povedl se :one: ale pak jsem měla zdravotní problémy a už mít děti nemohu,tudíž moje odpověď?
Pokud se na to cítíš,tak ještě jedno měj,nebo i víc,co je komu do toho,neživí vaše děti,tak co :?
Takže šup :sex: a ať se povede :°~°: držím :one: :a:

In reply to by omonka

tak to gratuluji :) máš už dospělou dceru tak jistě i pomáhá :), mám za sebou 2 cs. Cítím se na to mí ještě jedno , finanční situace tak já jsem doma a pracuje manžel taky nevíme jak dlouho práce bude ale myslet an takové věci tak bych nikdy nic neměla že..Ale děti nestrádají horší pak bude ta škola, ale finančni situace může být takí jiná. Je pravda když žena má děti pak ty pracovní nabídky moc nejsou, nemám vysokou pouze výučák, manžel aspon vysokou má.. já totiž vyrustala sama bez sourozence a bylo mi smutno.

In reply to by Market.K

tak moc nepomáhá :P ale je fakt,že je to taky hodně o penězích,holky jsou ve škole a malej nastoupil do školky,což začne být finančně náročné,ale dá se to....a navíc bez navědomí,že pokud jsi ještě zdravá a tělo může,využij toho...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jůůů tak držím palečky na to čtvrté, hlavně at jste zdraví :)

jde o to, jestli chceš mít tři děti v každém případě, nebo jestli je to spíš touha mít kluka. Sestřenka má tři dcerky a její nejstarší měla ve školce spolužáka kluka se dvěma bráškama :s: a jedna kamarádka má dva kluky a napotřetí vytouženou holčičku. Přijde mi v poslední době, že rodin se 3 dětmi docela přibývá, na komentáře okolí bych se neohlížela, vy musíte vědět, jestli to se třemi dětmi zvládnete, jak co se týče finanční stránky, tak co se týče třeba bydlení, ale hlavně té emoční stránky. Někdo prostě má ty rodičovské buňky a hravě zvládne 4 děti, někdo má problém s jedním.

Taky čekám třetí, manžel i já jsme vždy chtěli velkou rodinu, tím,že půjdu na 4cs, je to již naše poslední těhotenství. Doma máme 8,5letou dceru Beátu, 4,5letou dceru Báru a teď dle všech ult se zadařil chlapeček, který se snad ve zdraví za 2měsíce narodi.

My mame dva chlapecky 7let a 16 m. Cekame treti,doufam v chlapecka.fin to je tak nejak ok. Koupili jsme domecek tak z jednoho platu to neni vesele ale jde to. Praci budu mit doma tak to snad I pujde. Ale uzivam si to a moc se tesime :)

Ahoj, mam 2deti ve veku 7let a 4 roky. Kdybych byla mladsi, byla by jina doba tzn. jistota prace a tim padem jistota, ze nas chlap uzivi, tak bych do dalsiho ditete sla. Vzhledem k tomu, ze jsem mela problem sehnat praci s 2 detma a vzhledem k tomu, ze uz vim jak je narocne chodit do prace a pak se venovat detem a domacnosti, tak jsem vlastne i rada jen za 2deti. Tezko bysme si do budoucna jako 5clenna rodina mohli dovolit ten luxus abych byla doma a venovala se jen domacnosti. Nejsme narocni. Myslim si, ze zijeme stridme. I tak se bojime moznosti, ze by jeden z nas o praci prisel. No a mit kupu deti aby byl chlap 7dni v tydnu pryc je dle meho smutne. Rozhodnuti je na vas. Touha je vec jedna. Drohou veci je rozum. Okoli te zajimat nemusi. Oni te zivivas zivit nebudou

ahoj, mám 2 kluky (5 a 1,5) taky stále myslím na 3. :) manžel už nechce, taky v létě přišel o práci, takže ani finanční situace tomu není nakloněna. :a:

In reply to by kate

tak třeba později :) kdyby jsme do toho šly, tak nekdy v lete až by měla malá ty 2 rokyby jsme se pokusily, ale jeslti to vyjde.. kluk nám v rodině chybí :) ale pořád přemýšlím na finance že to bude náročnější, tak nevím.

In reply to by Market.K

Ahoj.Já mám doma holku 7 a druhý je kluk 4,5roků.Se třetím jsme už tak moc nepočítali hlavně manžel.No a když jsem začala pracovat tak se podařilo i třetí.Ted už jsem 22tt a bude to klčina.A jsem štastná jak blecha.Jsem si tajně přála mít tři dětičky a povedlo se :s: A okolí mě může být ukradené.Hlavně že jsou dětičky zdravé. :a:

In reply to by Bohda

Ahoj máme dva kluky 16let a 13let a holčičku 5,5 a moc si přejem další mimčo.Je mě 39 a manželovi je 41.O lidech to vůbec není,ale jen o tom jak se cítiš ty s manželem(nebo přítelem).Mám to trochu jinak než moje vrstevnice většinou každá má jedno max.dvě a už když jsem čekala třetí kroutily hlavou... :s: Snad se nám to povede.Tři zvládneš v pohodě uvidíš :s:

In reply to by Vlagru

Holky moc vám děkuji za prispevky potěšily mě :), přání chlapečka je, ale když to bude holka to vadit nebude hlavne aby bylo zdrave to je nejvíc :), zatim teda bydlímev 2+1 koupily jsme mensi byt měli jsme koupit větsí ale co se ted dá dělat. Plánujeme do budoucna urcite neco většího spíše baráček nejlépe, tak pro ty děti by to bylo fajn. Až bude mít Oli 2 roky bych se chtela snažit o miminko nejdriv zajet nekam na dovcu s detma a pak se o to pokusit, snažily jsme se na druhou pul roku ale jakmile jsem si vypočitala ovulaci mesic na to jsem otěhotněla :s: u prvni po vysazení prášku za 1.5 mesíce tak to bylo celkem rychlé :). Chci aby se meli děti rádi, držely při sobě abyly štatsný že je velká rodina, já byla sama a přemýšlela jsem před X lety co kdyby se neco stalo rodicum a já jsem sama co bych delala a takhle kdyby se neco stalo děti maji sebe nejsou sami, neni dobre takto uvažovat, ale pravda to je. Ffinačně jsme na tom tak že žijeme normálně ale v přepychu ne bohati nejsme,ale kdybych takhle měla přemýšlet¨neměla bych dítě asi žádné. Jsme štastná rodina, manžel je úžasný tak proč do toho nejít. MOC DĚKUJI ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky