Prosíííím o radu...

11.06.2013

Ahoj holky,prosím vás poradte mi co mám dělat když se malý nemůže vykadit.Je mu 11dnů dávám mu Nutrilon a Fenyklový čaj a už od včerejška mi nekadil.Mám strach aby to nebylo horší.Prosíííím o radu co s ním mám dělat,aby se mohl ulevit.Děkuji :a:

taky jsem resila pry se nic nedeje a dast sab simplex za nas pomohlo ten den :a:

tak miminka nekadi nekolik dni, to uz holky psali...od zname maly - plne kojeny, nekadil i 14dni...my mame rekord 10, a to byl na UM...pokud ho ocividne nic neboli, tak bych to neresila a nesilela....a uz vuuubec bych mu nicim nepomahala, muze se taky stat, ze se ti nauci kadit jen s pomoci, a to by myslim bylo horsi nez to, ze nekadi kazdy den...

In reply to by Lenka1806

No holka měla období,že se vykadila jenom vtedy,když jsem jí vykoupala,jinak ne.No a pak jsme někde byli a ona mi nekadila týden(to jí už bylo přes 2roky) protože se jenom sprchovala.Ale nenapadlo mě to,tak ségra letěla do lékárny pro něco na kadění :00: ,ale už jsme nic nepotřebovali,protože jsem jí vykoupala.Takže se může stát,že děti si zvyknou na různé věci :a:

Kdyby se brouček nevykakal tak 3 dny, použila bych rourku, ale když už je bobek venku, tak je to dobře :one: . Když je miminko na MM, tak nemusí kakat týden, ale u UM to dobrý není. :a:

Takhle mamé miminko nemusí kakat třeba týden,pokud by to bylo více jak 7 dní,tak by se to mělo začít řešit,ale jinak se nemusíš děsit,že nekaká víc jak den,pokud se nekroutí,nekrčí noky k bříšku a nepláče,bříško má v pořádku

In reply to by mishka25

No nic ho nebolelo,teď už vím,že nemám plašit.Mám už jednu holku 5letou,takže už je to dlouho co byla miminko,tak se znovu musím dostat do toho,abych věděla co je dobře a co ne ;)

nemusí kakat i pár dnů...zajdi si do lékárny a kup mu rourku a určitě mu tím pomůžeš...

Ahoj a bolí ho bříško,má ho tvrdé na pohmat? Jestli ho nebolí,má ho měkké a nekroutí se tak je to v pohodě. Taky mi den až dva nekadil a pak už normálně zase kadil. Pokud čajík neodmítá tak mu dávat co nejvíc pít. Bříško mu můžeš promasírovat PUPÍKEM a v nouzi použít rektální rourku.

In reply to by vřískoťáček

Moc vám děkuji holky za rady,před chvilkou jsem mu dala na bříško ty pecky v pytlíku,dostala jsem je na bolavé bříško,a opravdu to pomáha,protože se vykadil. :///: Ježííííííš já mám takovou radost z toho hovínka :c: A čajík mu dávám celý den i s pupíkem ho mažu při každým přebalování,tak snad už bude všechno v pohodě.Mějte se hezky a ještě jednou děkuji :a: :kiss:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka