Taky už vás to počasí ubíjí?

02.06.2013

Já nevím, ale letos od začátku roku je to počasí otřes, děs a hrůza, nejdřív sníh ještě v dubnu, a teď pořád leje. To počasí se normálně postavilo na hlavu. :( V týdnu si jdu už koupit holinky, protože bez nich do toho našeho zabláceného lesa nemůžu, a kam jinam s malou. Tak je pořád protivná, ven nechodíme, se školkou nechoděj, ptz prší, a pak jdu jen pro ni a zpátky domů,m ptz prší, a pořád prší, a prší, a já už mám normálně dost. Takže si pro sebe koupím holinky, pláštěnku ať můžeme chodit ven, jinak už se zcvoknu. Letos jsem si ani neměla kupovat šaty na léto, neunosím je, už to vidím, a malá má nové sandálky, a taky k hovnu. Sere mě to, a nebýt těhotná, tak už jsem na antidepresivech, fakt.

Depresi jsem měla spíš po zimě, byla dlouhá, ale potom bylo dlouho hezký, stačila jsem si vše nasadit na zahradě a teď to beru tak, že je třeba zahradu zalít, aby byla úroda a navíc, během dne je vždy aspoň chvíli tak, že můžeme jít i na procházku a tak, takže u mě zatím v pohodě, spíš lituji ty v zatopených oblastí :(

hele,já mám pozemek komplet pod vodou,teď jsme kýblivali vodu z díry na pergolu,u baráku stojí voda-dešťovka naštěstí,žádný bláto,řeka je daleko... a myslím,že jsou na tom lidi hůř :(taky mě to štve,neskutečně,ale myslím,že jsou na tom lidi teď hůř než jen s depresí z blbýho počasí :( však ono jednou přestane-snad :s: :s:

Taky mě to počasí fakt s**e!!!!!!! Jsem z toho tak otrávená!!! :jawdrop: :€z€: :€z€: :€z€: :sick: :sick: :sick: Jsme pod vodou, sklep máme vytopený a silnice se začínají trhat :( :( A zítra jedem do Prahy do Gennetu na velký UTZ...Měl to být krásný výlet...ale takhle? 8 stanic metra uzavřené...a moje trasa je v háji! Budem muset autem...ale čert ví, jak to bude vypadat...chjo... :r: :r: :r: :r:

In reply to by adelkaaa

zavírá metro? Fíha... :( :( Kam tohle povede dál, vždyť ta země už to prostě nevsakuje, lidí s depkama přibývá, a ještě do toho zatopené domy, sklepy, strašnéééé ... :( Koncem června jedem na dovču, no jestli bude takhle, tak potěš koště. :( Už vůbec nemám žádný optimismus na víru v hezké léto, je to všechno v prdeli.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo,pokuď neodplaveme :s: :s: jo a co jsem četla,tak letos na nějaké měřící stanici zaznamenali 80 hodin slunečního svitu,jindy za stejné období je to přes 400 hodin :( takže něco na tom hnusným počasí pravdy je :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no můj prcek nemá rád přes kočár pláštěnku a jinak nemáme nic nepromokavýho, ale určitě pořídíme, je nám zatím 13 m - ale jsem ráda za to, že je rád venku :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

super to je,ale já ho nevlastním a nevlastním ani gumáky,takže včera jsme šli mrknout na řeku a jen co jsem vylezla,tak jsem čvachtala v botách,protože ty litry vody ženoucí se po silnici nevzal ani můj softshell :s: :s: jako v dešti klidně,ale v mnohahodinovém lijáku,kdy tečou proudy vody se fakt procházet nelze,ani kdybych malýho obalila komplet do igeltu :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a za lepší cenu, 1000 je teda pálka... Maj to tam každý rok.

In reply to by Zorka

v Kiku to mají od jara, a dá se tam sehnat i v zimním výprodeji, takže celý rok, no a pak v Normě, pokud jsi někde v pohraničí s Němcema, tak tam to taky mívaj. Pak určitě Hypernova to má taky, tam kupovala kamarádka. V Tesku jsem to neviděla.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo něco takovýho taky zakoupím - sousedův kluk to má - ale je přece jen o hlavu větší, my nemáme ještě ani 10 kg - tak nějak to všechno co během dne spořádá (a není toho málo) stíhá vyběhat :00: , no já se jdu zase učit, prcka hlídá babička s tatínkem - ale už jen týden, to už nějak přežiju, když jsem tomu studiu obětovala 5 let :a:

jo já mám za týden státnice a nějaký ty antidepresiva bych fakt snesla :00: , malej už je pěkně protivnej, je strašně rád venku. Dnes jsme celé dopoledne lítali po zahradě a řešili stoupající vodu, kéééž by ten déšť ustal :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky