hlídací teta - Jihlava a vaše zkušenosti s hlídáním?

08.01.2013

Ahojky maminky,

nemáte některá zkušenost s paní na hlídání?
Ráda bych měla nějaké reference,jelikož jsem paranoidní a bojím se svěřit dítě někomu koho osobně neznám. Ve školce jsou jen do pěti a já bych potřebovala i večerní hlídání.
Jsem z Jihlavy a synovi jsou 2roky.

Ráda bych znala vaše zkušenosti, zda se nemusím nějak obávat dávat dítě někomu do bytu na hlídání nebo na co si mám naopak dávat pozor...

Děkuji...

Ahojky :) Jsem taky z Jihlavy a mám taky málo hlídání. Soukromý školky a centra jako Dominik mají myslim taky jen do pěti. Jak píše maminka níže taky bych děti jen tak někomu nesvěřila... ;)

jako třeba někdo z rodiny,nebo kamarádka,tak bych určitě hledala přes nějako agenturu,kde ti doporučí. Rozhodně né na vlastní pěst. Určitě aby měla ta dotyčná zkušenosti a už si to někde vyzkoušela. Nerada bych byla pokusný králík. A dítě bych asi nikam nedávala,ale chtěla bych hlídání domu. Hlavně si nejdřív o té osobě zjistit vše důležité. Nedávn jsem viděla na yutub paní která hlídala dítě,rodiče nastražili kameru a nestačili se pak divit. Mlátila ho tam hlava nehlava. Na to bacha,je doba kdy nemůžeš nikomu pořádně věřit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky