20+1tt

09.01.2013

tak jsme dnes byli na velkem utz a potvrdili nam na 100% chlapecka :) jsme zdravi a rosteme jako z vody :) a vecera poprve konecne I pritel citil kopanecek od maleho na ruce, kdyz tam sebou mrskal ve 2 hodiny rano jako by se nechumelilo :) jojo nocni zivel po rodicich :-D

Ahoj,
me ceka ult v utery,ale koukam,ze jsem uplne presne jako ty na den. Treba je ted nocni zivel a az se narodi, bude to obracene. U male jsem to tak mela. V noci radila a pred den se sotva pohla a po narozeni se to otocilo :) Je fajn,kdyz uz jsou citit pohyby,clovek je klidnejsi nez ze zacatku. Opatrujte se :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U male to tak bylo. V brisku delala kotrmelce a mela nejvetsi pilno na sebe upozornovat ve tri v noci a jakmile se narodila,tak v noci spala krasne,az jsem kolikrat stala u postylce a sledovala,zda dycha a cekala,az se vzbudi na jidlo. Zadny nocni rvani, cucla si a spala dal. Ale za to pres den, dala max hodku (i jako novorozenec!) a tim bylo po dennim spani! Vydrzelo ji to doted. Bude ji 6, chodi spat v 7 a v 7 vstavame do skolky, da svych 12hodin a ma na cely den vybrano :) Jsem zvedava,jak to bude u druheho :)

je fakt, ze je to zivel. prvni pohyby jsem citila 15+5tt a to ne ze bublinky ale jakoby me nekdo klepal zevnitr na brisko no a ted uz umi hezky nakopnout obcas :-D ale zatim to neboli jen je to divne neprijemne kdyz se trefi spatne :-D aspon vim, ze je ok :)

In reply to by Michaelka.L

Také se připojuji ke gratulaci k chlapečkovi :k: . My jsme byli včera a potvrdili Nám holčičku :h: . Jinak pohyby taky cítím tak od 16-17 tt a to mi všichni říkali, že na prvorodičku je to dost brzo. Tyden od tydne je to silnější, taky se tam pěkně mele, ale má své dny :s: - někdy je to dopo a pak třeba začně až okolo 23 hod. a někdy ji cítím celý den!

In reply to by Hacinta

gratuluji k holcicce :) rekla bych, ze s temi pohyby je to proste idividualni jak moc aktivni mimco je, jakou ma silu, co vyvadi, kolik ma plodovy vody, jak vypada maminka atd. :) ja jsem moc rada, ze Kubik sel citi uz takhle brzy, jsem o to klidnejsi, kdyz kope, aspon vim, ze je v poradku :-D jinak uz umi hezky nakopnout, vcera me kopl tak, ze jsem se az lekla a musela se smat, kdyz jsem dalsi hodku pozorovala, co tam provadi, ze procestoval celu brisko 2x, bylo krasne videt kde zrovna kope a kam smeruje, no parade :-D

Moc gratuluji k chlapečkovi :-) Jj, chlapečci jsou divoši, můžu potvrdit. Můj prvorozený syn byl velký divoch a to, co předváděl v břiše, to byla hrůza :-D Jinak já jsem dnes 20+2 :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka