titanove snubni prsteny

17.12.2012

Ahojte, zajimalo b me, zda nektera nemate zkusenost s titanovymi prsteny. Chteli bychom si koupit titanove snubni, jenomze jsme na ne zatim v zadnem kamenem obchode nenarazili. Pouze na internetu, tak by me zajimalo, jestli opravdu vypadaji jak na netu a jestli zaroven plati, ze je mohou mit i lide s alergii. Jsem alergicka na nikl a kobalt. Mohla bych mit i stribro ci chirurgiskou ocel, ale to mi dela take zle. No a bile zlato je zase drazsi. Dekuji za vase jakekoliv nazory.

holky, vsem vam moc dekuji za odpovedi. jsem zvedava, jestli prstynky sezeneme v obchode. jeste mame cas, tak jsme v klidu. preji vsem krasne svatky a jen to nej v dalsim roce :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pavlinko, z prahy ani okoli nejsem, ale i tak bys mi mohla dat tu adresu. Treba si zajedeme na vylet. Dekuji moc za ochotu, jsi hodna. :a:

In reply to by Bláňa

steel edge - stačí zadat do vyhledávače a ono ti to najde jejich internetovou stránku, tady je zákaz dávat odkazy na jiné stránky :-)
Mají na svých stránkách i foto prstenů, ale mají jich na výběr i víc, my jsme si na jejich stránkách vybrali favority a pak si je šli vyzkoušet.

zkus obejít svatební salony, protože většinou ti výrobci, kteří prodávájí přes katalog na netu, mají i své papírové katalogy v salonech a krom toho, že si to přes ně můžeš objednat, tak můžeš právě i vidět "naživo" a jen si objednáš příslušnou velikost či trochu jiný vzor, ale vidíš prostě ten materiál...My takhle kupovali prstýnky z chirurgické oceli, ale mám pocit, že ta firma dělala i titanové :#o:

Ahoj, taky jsem alergicka jak ty a titan muzu. Mam titanove hodinky a je to OK. Taky bych sla spis to bileho zlata, pac z titanu se Ti budou snubaky tezko shaneta,ale je fakt,ze co se tyce ceny,tak budes zcela jinde.

My s manželem máme titan a můhu vřele doporučit, my jsme z Prahy, takže jsme kupovali v kamenném obchodě, přes internet nedoporučuju :a:

ahoj, já bych volila bílé zlato. Vypadá moc pěkně. Ty titanové to jsou ty šedé? nebo jak to popsat. Některé jsou lesklé a jiné matné?
Já bych přes internet prstýnky nekupovala. Chce to si je vyzkoušet a vidět jak opravdu ve skutečnosti vypadají

Já teda jestli mohu, tak snubní prsteny vybírat přes internet nedoporučuji. My jsme třeba byli z víc jak 80% vybraných na internetu zklamaní, jakmile jsme je viděli naživo. A co se týká materiálu, prstýnky jsou přece to nejdůležitější, co se nosí celý život, tak bych do nich investovala a koupila z bílého zlata. Existují ateliéry, kam doneseš zlatý řetízek, prstýnek, brož, prostě cokoliv a oni vám prstýnky udělají z toho a je to pak mnohem levnější.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka