Jaký kočárek pro rok a půl starého chlapečka

15.12.2012

Ahojky holky mám doma rok a půl starého caparta... má cca 14 kg a quinny buzz nám začíná být těsný... uvažovala jsme nad maxi cosi mura 3...je to dobrá volba?

Ahojky,tak my máme syna taky rok a půl starého a donedávne od roka jezdil v golfkách,přestím jsme měli taky quinny buzz;0) ale jelikož chceme druhé,tak jsme investovali na zimu do bugaboo cameleona 3 generace. Takže spokojenost. Ale u Vás bych to viděla buď přežít nějak ještě zimu v buzzovi,nebo koupit golfky,ale ve verzi sporťáku spíš.. Typu chicco multiway, jané nomad apod,nebo prostě nějaký robusnější ,aby sníh projely,protože málo které projedou.. Jinak kamarádka má maxi cosi mura 3 a sice široké jsou,ale teda za sebe můžu říct,že na buzze to nemá! Mura mi přijde těžká,snad ani nepruží tak jako buzz,nevim no.. A nebo kdybys chtěla investovat,což je už asi pozdě- tak super je bugaboo bee+ ;0) jinak my měli nunu pepp a vybex callisto golfky a ani jedno neprojede sněhem..

In reply to by wond3r

jané nomad nejsou golfky :s:
ale jinak je to skvělá volba... odvozil mi oba kluky :D
- jinak ale oba v něm byli cca do 18 měsíců... pak už jen příležitostně golfky (převážně na spaní mimo domov)... jinak chodí pěšky nebo na odrážedle

In reply to by Kytiii

Já vim:0D jen sem už nechtěla rozepisovat,tak sem to frkla k tem multiway.. Můj šálek kávy to neni,ale s jané je hodně ženských spokojených:0) ale to maxi cosi mi přijde blbost pořizovat.. V buzzovi o tolik méně prostoru. No jak se jinak máte? Kojení ukončeno? Jak se těšíte na Vánoce,nebo ne pověstného 21.12. :0D

In reply to by wond3r

no jo,uz je to 23 dni... Jedno prso dobry,ale v jednom mam porad bouli. Salvej je ted muj nejlepsi kamarad. Vcera jsme si ozdobili stromecek. Od 24.do 1.budem porad nekde fuc,tak abychom si ho taky uzili. 21.nejak nemam cas resit,jen musim do toho dne stihnout vsechna dphcka. Jo a mame vanocni vecirek. Ve ct jsem mocne oslavila 30.narozeniny,po 5 letech abstinence jsem dala 6panaku citruse,sampicko a domu k nasim me odvezl taxik ve 3 rano... Parada!

In reply to by Kytiii

No paráda,moje prsa to zvládly v pohodě,ale moje ego utrpělo:0D najednou jsem plochá jak chlap,ale snad se to zlepší:0/ nebo alespoň si to užiju s druhym prckem až se nám zase poštěstí:0) my stromek máme umělej každej rok,až prej příští už konečně živej:0) takže zdobíme až 23.večer,jakože ho donesl Ježíšek:0) letos už snad budou mít Vánoce grády,teda pokud se jich dožijem:0D ráno 21. je s náma manžel doma ještě,ale pak jde od 13:00 do devíti do práce,tak máme alespoň program na odpoledne,že dojdu na oslavu neteřinky:0) nějak jsem nechávala vše na poslední chvíli,takže dnes balik dárky,večer až malej usne budu zdobit perníčky a v týdnu ještě péct cukroví a dělat i nepečené,takže máme program až až.. Tak hezké Vánoce a svátky:0) bohatého Ježíška a hezkého Silvestra;0)

Ahoj, my máme pro syna - 14 měsíců golfáč cam cortina, ale teď v zimě ho do toho s fusakem nenacpu - takže drandíme ve velkém kočáru - sporťáku (máme trojkombinaci). Já si zase myslím, že na to, aby ťapal je ještě malý, dcera třeba jezdila na golfkách, když jsme jeli někam dál, anebo jsme spěchali ve 2,5 letech. Já bych šla být Tebou třeba do těch golfek - i když teď v zimě nevím....anebo do sporťáku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky