můžou být u gyn.zánětu příznaky jak u těhu?

18.11.2012

Holky,jsem půl roku po druhém porodu.Všechno bylo v pořádku a ms jsem ještě nedostala-kojím.Posledních pár dní mě začalo pobolívat v podbřišku,tak jsem si říkala že to možná dostanu,i když po prvním jsem to dostala až po 15 měsících,měsíc poté co jsem zrušila noční kojení.Od včerejška se objevil i výtok vypadající jako syrovej bílek,stejná barva i konzistence.Co vím tak to bývá u ovulace,ale když jsem na sobě dřív pocítila ovulku,tak jsem to neměla tolik,bylo to jen jeden den a píchalo mě na vaječníku,ale teď mě bolí spíš děloha.Takže bych řekla že to bude asi nějakej zánět.Ale k tomu všemu mě začalo příšerně bolet kojení-bolí mě bradavky stejným způsobem jako bolí po porodu než si na kojení zvyknou.Podobně jsem je měla citlivé když jsem otěhotněla poprvé,ale těhu na 99% nejsem.Možná v tom bude hrát roli i stres kterej poslední týdny prožívám.Měla jste některá něco podobnýho? A co se z toho vyklubalo? Asi se pro jistotu objednám k dr.ale znáte to,jsem nedočkavá a nejraději bych věděla na čem jsem hned.

Ahoj, tak si kup testík a uvidíš ;) . Já už ho mám pozitivní cca od půlky cyklu, tak jsem zvědavá jak dopadnu. Malému je dnes 7 měsíců a MS má přijít tuto středu. Jinak já věděla kdy jsme si nedali pozor proto jsem tak brzy testila neboť jsem cítila příznaky.

In reply to by Zorka

já si nejsem vědoma nehody a sex jsem měla naposledy před víc jak měsícem a u obou těhu jsem měla příznaky dřív.spíš doufám že to budou jen rozhozený hormony,jsem teď v dost prekérní situaci kdy by se mi třetí dítko fakt nehodilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky