Konec rodičovské dovolené

13.11.2012

Potřebuji poradit. Zvolila jsem si rodičovskou dovolenou do 2,5 věku dítěte. To je do 12,12,2012 :s: krásné datum. Vím, že rodičovský příspěvek dostanu ještě za celý měsíc prosinec. Jenom nevím, zda mohu do práce nastoupit až od Nového roku, jak jsem domluvená se zaměstnavatelem nebo někde bude těch 19dní chybět kvůli dani atd.
Snad jsem to napsala srozumitelně. Děkuji za radu.

ahoj, pokud jsi stále u svého původního zaměstnavatele, tak stačí když on bude souhlasit s tvým nástupem od data, které si dohodnete. Ohledně pojištění nic řešit nemásíš. Jsí stále zaměstnaná...

2.8.11 musela jsem už 3.8.nastoupit. Dostala jsem zaplacený celý měsíc,ale kvůli soc.a zdravitnímu jsem musela do práce. Ty nastupuješ do nové,nebo se vracíš na místo?

In reply to by simonka73

když už jsi se zaměstnavatelem domluvená,tak je to v pohodě,to můžeš nastoupit jak jste se dohodli. Promin,já byla právě taky dohodnutá na tom neplaceném volnu. Jde o to že se vracíš do staré práce a tam o tobě ví,to je hlavní.

In reply to by Guffanecek

Taky bych mohla zůstat ještě doma, ale už mám domluvenou práci a peníze se taky hodí. Dcera bude chodit do září do jeslí a pak do školky. Už to trénujeme. Do práce se mi ale vůbec nechce, co si budeme nalhávat.

In reply to by simonka73

nejlepší bylo že první den,co jsem tam vlezla,přišlo mi že jsem tam ani ty tři roky nchyběla,všechno stejné,byl to zvláštní pocit. Ale už jsem opět těhulka,odmakala jsem si ten rok co jsem potřebovala a nazdar :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky