6.nemoc

12.11.2012

Hezky vecer vsem.
Chci se zeptat, jak presne probiha 6.nemoc? Nase mala ma od patku (noci) horecky (38,5-39,7). Bohuzel ani pomoci nurofenu nebo panadolu nejdou moc srazit. Je ji 12 mesicu a je to jeji prvni horecka. Nechce jist, nechce pit (ale piti ji nutim, takze dehydratovana neni) ,spi cely den a po vetsi davce piti nebo trosce jidla zvraci. Byli jsme v sobotu na pohotovosti ale tam jen rekli ze to je nejaky virus (zijeme v Anglii a bohuzel tady je to zdravotnictvi trosku jinde). Zuby to myslim nebudou, protoze s temi vzdy trpi, ale jinym zpusobem, navic 2 stolicky ji vylezli minuly tyden.
Budu rada za jakoukoliv radu. Vsude jsem cetla, ze 6.nemoc jsou jen horecky a pak vyrazka, nevim jestli to zvraceni, nechutenstvi a spavost do toho muze patrit. Omlouvam se za chybejici interpunkci ale mam klavesnici bez ni.
Dekuji za odpovedi

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by lucininenka

Tak bohuzel ty pohotovosti jsou tu na tom jeste dobre narozdil od praktickych lekaru (ten kdyz jsem tam byla s dvoumesicni dcerou ze ma dvoudenni nezastavitelny prujem, tak se dival na internet, co to je prujem u malych deti). Kdyz chces odbery, tak si te objednaji at prijdes za tyden az tam bude sestra, ktera ten odber dela,apod. Bohuzel je na tom mala stejne, takze jdu s ni k doktorovi znovu a bez poradnych testu se nehnu.

In reply to by chiquitka

no trvej zejména na CRP-podle toho se pozná,jestli je to bakteriální infekce a budou potřeba antibiotika nebo je to virové a zvládnete to bez nich.Stejně poslouží i krevní obraz,tak držím palce,ať to nějak zvládnete.To je hrůza tohle teda fakt,to by mě nenapadlo,že tam máte takové problémy :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka