Jsem v šoku! :O

16.08.2012

:a: Zdravím,
dlouho jsem tu nebyla. Až nyní jsem sem zavítala :dance: . No a :dance: dneska jsem měla prohlídku u Gynekologa. A ten my oznámil že jsem :00: Těhotnáá :jawdrop: :jawdrop: . Miminko jsme neplánovali bude přítelovo první. A moje již třetí :///: . Již mám šesti letého Dominička, a pěti letého Samíka :s: . No a další šok nastal když mi gynekolog oznámil že jsem ve 13 týdnu :O :O :O :jawdrop: :jawdrop: . Takže já již 13 týdnů nosím v sobě malinký miminečko a nevím o tom :00: :00: Nemám vůbec velké bříško. Ani nevolnosti mě netrpí :one: (Zatím) :s: . No takový šoky. Spustili se mi i slzičky. TP nám :*8*: vypočítal na 22.2.2013 :dance: . Naše miminko měří zatím 7,5 cm. A tluče mu :h: jako zvon.
Přítel to ještě neví. Ani dva velcí bráškové :one: :dance: Dneska se jim to chystám oznámit :///:.
Takžese můžu směle přidat do klubíku Únorčátek 2013
Mějte se a :a: :a:

Gratuluju!:0) alespoň ses nestihla bát v prvním trimestru:0D a kor na dovolené:0)

:///: Takže holky,
už to kluci i přítel ví :///: . Přítel nejprve neveřil :s: . Ale už se moc těší :one: Povídal jsi z bříškem :s: :s: A kluci ? Těší se až si s fazolkou budou hrát s autama. :///: :s:. Ještě nespí. Furt si v pokojíčku povídají :s:. A ptají se mě mamíí a bude to chlapeček ? :D
Takže se všichni těšíme :///:
:a:

:s: :s: krásné překvápko :dance: :one: .. přeji hezké :€O: :a: :a: :a:

Jééé vitej :a: taky mam TP 22.2 :one: tak pojd k nam :€s€:

Panečku to je překvápko :s: :s: :s: to bude přítel a kluci koukat :k: :k: :k: gratuluji :h:

To je krásné.. moc přeju a závidím takovéhle překvápko :-) to bude dnes doma veselo :-)

Gratuluji k překvápku :one: :€s€: Hlavně, že nebylo nepříjemné a na miminko se těšíš ;) já teď měla podezření, protože mrcha nechtěla dorazit (beru novou HA, tak jsem si fakt nebyla jistá), ale to už by bylo 4té dítko :s: Ale manžel byl v klidu, no co...tak by jsme měli další :s: :s: :s:
Tak hlavně, že je všechno ok a ty se můžeš těšit :q:

tak to gratuluju :k: :k: Takovej šok bych jako snžilka brala taky :€s€: :s: A ty jsi měla normálně Ms? Přeju pohodový těhulkování a zdravý miminko :|P: P.S- já měla takový šok u prvniho ditka,ale to jsem byla v 6tt :D.. testy negativni a na utz mimco :D, ted snad brzo už bude druhy :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka