pár otázeček ohledně IUI? aneb asi jsem tele nechápavé !!? :-)

19.06.2012

Čusík holčiny,tak zase otravuju ;) Já fakt nevím jestli jsem tak tupá nebo zmatená nebo nevím?! :? :) Snad to napíšu tak,aby to aspoň některá z vás pochopila a poradila...
Jak některé z vás vědí,tak včera jsem byla na inseminaci-17DC a mudr.mně dala lísteček s tím jak užívat utrogestan a hle nastal mi v hlavě zmatek!!Prve mi řekla,že za 14dní si mám udělat test-počítá se za první den už ten včerejšek nebo až od dnešního dne mám počítat 14dní?Pokud už od včerejška,tak testovat bych měla 1.7.Jenže na lístěčku je napsáno: utrogestan začít užívat od 21.6. a 14dní ho užívat,poté si udělat těhot.test.V případě negativního výsledku vysadit léky a 1.den MC se obj.na další inseminaci!takže,když napočtu od 21.6.těch 14dní,tak mně vyjde datum 4.7.!!tak a teď babo raď-sorry holky ;) :)
Jinak břicho a hlavně levý bok bolí pořád :( Včera a dneska jsme se chlapem ještě snažili :sex: ,tak jsem fakt hodně napnutá...Mudr. mně varovala,že je strašně malinká šance a ten utrogestan budu brát 1-0-2...
Ještě děkuju všem holkám co včera odepsali :dance:

Ahoj Bájo, tak nejdřív ti chci moc popřát štěstí a držím palečky, aby se zadařilo :€s€: . Já bych ty dny počítala tak, že den IUI je den nula. 15tý den bych udělala test.
Jinak já teda měla z CAR nakázáno po IUI testovat až za 3 týdny a také mi dali Utrogestan. A nevěš hlavu, že to nevyjde. Myslím, že už jsem ti psala, že nám před dvěma lety dali na IUI šanci jen 1% a hned z toho byly dvojčátka kluci. :€s€:

In reply to by Terulka

nazdárek,děkuju a doufám,že se konečně i na nás štěstí usměje ;) Testnu dřív,ale 2.7.je to ofiko-mně právě říkala mudr.,že mám testovat za 14dní(a na tom papírku co jsem dostala je to taky psané).Noo mně zase něco mlela,že mám cca 5% šanci.Čéčé já se bojím,že jak sem měla v pátek 14DC "jen"14mm folík,tak že třeba do pondělí nedorostl a jaksi nebylo co oplodňovat?!
Furt si říkám ,že s tím nepočítám,že já to štěstí mít nebudu a hraju si na hrdinku,ale hluboko v duši tajně doufám...
A jak máš velké dvojčátka?
Měj se hezky :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Páji já to asi taky nevydržím do 2.7.a v pátek 29.6.ráno zkusím testík.Jedeme k našim na Moravu,tak ať nejsem přes víkend nervní :) a přeju Ti pohodové těhu!!

PODLE IUI bych testovala 2.7 ale já u všech 3 IUI JSEM TESTOVALA OD 8 DNE OD iui mě osou zastánci moc iui jelikož z IVF mají daleko více peněz mě IUI po obou jsem odpočívala a 2 a 3 mi vyšlo 2 skončilo ZT a ze třetího čekáme dvojčátKA ted jsem ve 20 TT TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka