Rajská omáčka

08.04.2012

Ahoj holky,
mám takovou otázku ohledně rajský omáčky. Já jí zahušťuji moukou, ale chtěla by jsem to zkusit s perníkem, ale nevím jaký se používá. Poradíte?
Díky :a: Martina

Kliknutím vložíte smajlíky:

Určitě to zkus, je to dobré. Uvaříš omáčku jak jsi zvyklá a pak zahustíš na jemno nastrouhaným perníkem.
Já to tak ale nedělám, ale do omáčky při dochucování dávám ml.skořici a ta dělá divy :s:

Ahoj já tedy nezahušťuju ničím právě ji také dělám.... Dám hooodně cibule a podusím maso a pak vyndám koření tu cibuli rozmixuju a je to taková bílá kaše a pak dám od valfrutta rajačatové pyré v takové krabičce z jedné krabičky je oběd pro 2dospělé a 1dítě, když chci na více dnů dám 2 krabičky...
A jen dochutím....

nejlépe ten perník na strouhání, co se používá do nápní závinů apod. Mívají ho v potravinách, je neplněný, nepolévaný - ta kostka je o něco větší než obyč perník. Nebo pokud bys měla doma zbytek domácího perníku nebo i perníčků neozdobených ;) případně i ty malé perníčky rumové bez polevy se dají šoupnout do elektrického mlýnku na strouhanku :)

prodávají se neplněné perníčky, polotvrdé, které se dají nastrouhat, obdélníčky, jednotlivě balená, tak nastrouhat,povařit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka