Naše plánované miminko

15.04.2008

Dnes jsem tu poprvé, tak se rozkoukávám. Jsem doma na nemocenské (nic vážného-nachlazení), ale raději, být v teple než v práci stále venku.
Chtěla jsem napsat o našem "plánovaném těhotenství". Už když jsme se s manželem chodili a tak dál, tak jsme si řekli, že nechceme mimuško příliš brzy, ale ani ne pozdě. Nechtěla jsem být stará maminka, i když v dnešní době, co je stará (každý je starý tak, jak se cítí). Řekli jsme si, že by to bylo ideální kolem mého pětadvacátého roku a žili klidně dál. Já jsem mimnko nechtěla, protože jsem si říkala, že jsem ještě dost dítě, jsem někdy dost bláznivá. A hlavně jsem měla svůj sport a nechtěla jsem toho nechat, když se nám začalo dařit.
Vloni jsme o prďolkovi začali s manželem pomalu přemýšlet, ale nic jsme neplánovali. Můj partner se to dozvěděl a začal to strašně řešit (tančila jsem závodně latinu). Tak to dopadlo tak, že jsme se rozešli, ale v dobrém, protože to nebylo jen kvůli tomuto faktu, bylo tam více věcí kolem toho.
Řekla jsem si co naplat a začala jsem chodit s manželem do posilovny. To bylo kolem prázdnin, to jsem ještě brala antikoncepci. Vše bylo fajn, s Tomem jsme se domluvili, že v záři prášky vysádím a pak uvidíme. Mezitím, se mi zablokovala páteř, takže s cvičením byl prozatím konec. Seděla jsem doma na zadku a nudila se, na dovolenou jsem odjížděla stále ještě mírně zablokovaná. Parádně jsme si ji užili.
Pak to začalo, měla přijít PM a nic a dlouho nic. Pan doktor mi naordinoval injekci a přišla. Říkala jsem si, jestli to tak bude každý měsíc, tak z toho asi zcvoknu. Řekla jsem si, že na to nebudu myslet, že to příjde, až bude ta pravá chvíle. To bylo září, pak říjen, no a v listopadu hups a zárodeček byl tam. Přišel v době, kdy už se mi záda lepšila a já měla plány v cvičení a zadala jsem si mety, kterých jsem chtěla dosáhnout. Takže to přišlo naprosto nečekaně, ale vůbec toho nelituji a jsem naprosto šťastná.
Takže moje rada zní: kašlete na to, jestli se to povede nebo ne, hlavně si krásně užívejte milování se svým partnerem. Ať je to vždycky to nejhezčí z celého dne a ono to určitě příjde.
Tak se mějte krásně a s chutí do toho!!

In reply to by ivka222

No to je jasné, vždycky když se někde toulá a ty trneš strachy, tak si určo připravuješ co všechno mu řekneš a jak bude mít zaracha a pak je to největší miláček,, že? NO budu taky taková, taková je každá mamina.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka