utz a klid :)

22.02.2012

Ufff... tak máme za sebou další UTZ. Jako vždycky když se to blíží tak jsem plná obav, jestli je vše v pořádku.
O tom že jsem těhotná jsem se dozvěděla den před Vánocemi, takže přítel to dostal pod stromek. Dneska měl shodou okolností narozeniny a dostal k nim návštěvu u Dr., fotku a poplácání doktorem po ramenou, že se pochlapil :///: takže byl hrdej a nafoukanej, že se divim, že mi hned venku před ordinací neodletěl jak balónek :s:
srdíčko tlouklo, mimčo je prý po fyzické stránce zcela "normální", takže jsem zas na chvíli klidná :one:
posílám všem pohlazení po :€O:

tak to je fajn, je to krasny pocit :h: a hlavne zase na chvilku klid. Me to ceka zitra, jsem z toho hodne nervozni, nemuzu se dockat :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:one: ahoj, tak uz muzu zase na chvili byt klidna :s: , brali mi krev a utz. byl uzasny, prcek tam skakal jak blazen, skoda, ze to jeste nejde citit. jo a tak nejak mi bylo naznaceno, ze to bude kluk :°~°: uz jednoho mam doma, tak jestli to vyjde bude veselo :00:

In reply to by KamillaS

juj ty se máš, mě to ještě neřekli :) sice jsem se zatím neptala ale doktor aniž bych vubec naznačila dotaz řekl, že je ještě brzy. Mimčo zatim pokaždý leželo v celku v klidu, jen jednou si poskločilo ale to už při předchozím utz, teď se ani nehnul. Kdybych neviděla jak tluče srdíčko, skoro bych znervozněla :///:

Teď mě nějak poslední dobou rozboleo břicho a přestane to jen když si konečně lehnu, jenže na to v práci moc šancí nemám, když musim pořád něco tahat :(
A když už sjem byla docela klidná, tak jsem se dozvěděla, že známá co v tom byla o 2 týdny kratší dobu než já ted o mimi přišla... takže vzhledem k těm mírným bolestem co se náhle objevili přemýšlím že pujdu na kontrolu dříve... mám jít až za 16dní a to asi nevydržim :(( zas tam ale nechci být za hysterku...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky