38tt kontrola a monitr

23.01.2012

Zdravím všechny, také se podělím o zážitky :///: Teď už chodím každý týden na poradnu k mojí Dr a po poradně ještě jdu do porodnice na monitor. V posledních dnech mi břicho poslíčkuje, v noci i několik hodin v kuse, takže se moc nevyspím. Mimčo má dnes prý asi 3 kg, čípek mám zkrácený, prý ho tam ještě zbytek je a na prst otevřený. Celkem jsem přibrala zatím 12 kilo. V posledních týdnech jsem měla vyšší tlak, ale nezvedá se. Ráda bych do termínu porodila, to poslíčkování je dost nepříjemný, u prvního těhu jsem to tolik neměla :? No uvidíme jestli do února vydržíme. Jinak už je čínský rok draka, takže budeme mít malé dráčky }:) Holky mějte se a "užívejte si" poslední týdny. :a:

Ahojky, tak jsme na tom podobně. Já od pátku lítám každý den na monitor(prcek má rychlej puls, už chce asi ven)a dneska konečně vše v pohodě, tak se uvidí zas ve středu, kdy jdu na kontr. k dr. Pokud by měl ale i na dalším monitoru zvýšený puls a k tomu ta komplikace s plodovkou, bych nejspíš na víkend nastupovala na plán. císaře. Tak se uvidí. Podle dr. do termínu stejně nevydržíme a já si to myslím taky. Vůbec nemůžu spát a celkově jsem nějaká přepadlá.....už ať porodím :) A co malá Alenka, už se těší na bratříčka? Klárka nám furt opakuje, jak mi bude pomáhat, ale chce kluka, žádnou setřičku, tu prý neee :00: tak uvidíme jestli bude zklamaná :k:
Papa a měj se. Nepůjdeš třeba na monitor v pátek?že by jsme se sťukly :€s€:

In reply to by jana.verny

No ráda tě vidim! Psala jsem ti osobku, už je to dýl, tak už jsem ti chtěla psát sms co je s tebou. Já chodim každý pondělí. No vidišto, možná se sejdem v porodce, ted mi tam leží kamarádka, zastavovali jí předčasný porod, tak za ní chodim a těšíme se na společnej pobyt. Alence se snažim vysvětlit situaci, povídáme o miminku, všechno mi to opakuje ale nevim do jaký míry to chápe. Asi bude čučet. :jawdrop:
Takže kdyby to pozítří u vás bylo blbý tak jdeš už tenhle víkend? V jakym budeš týdnu?

In reply to by klali

Chtěla jsem ti hned odepsat, jak jsem to četla, ale pak už jsem se k tomu nedostala. Dneska jsem 37+2(takže bych byla 38tt). Jeee já zrovna dneska byla na monitoru, škoda. To by byla sranda sejít se v porodce :s: a třeba to vyjde, kdo ví :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky