Ještě jednou - rozsudek a hlavní líčení

18.01.2012

Holky,už jsem to tu nadhodila,přesto dávám nový dotaz...
Manželovi-skoro bývalému,přišel rozsudek 3.1.,samosoudkyně mu uložila trest 200hodin za řízení v opilosti.-byl za tento čin v podmínce,která by mu bývala končila teď v únoru.
Včera mu přišlo oznámení o zadržení ŘP,a ještě mu přišlo předvolání k hlavnímu líčení k soudu.
Co to tedy znamená?
Znamená to,že první rozsudek neplatí?
Nebo se jedná o oficiální vynesení rozsudku?zajímá mě,jestli se mám připravit na to,že se budu rozvádět přes kriminál - s trochou nadsázky.
děkuji

Tak zvedni telefon a zavolej tam a budeš vědět hned, o co se jedná... ;)

hojka. spíš to znamená to,že porušil podmínku.. jel rychle,na červenou.. ani neví a odfotí ho a je průser. takže porušení podmínky= trest + podle činu co spáchal mu seberou ŘP. do basy ho snad nestčí,pokud v původním trestu návrh na basu nebyl nebo teď to neposral tak aby šel sedět..

In reply to by ZuzaneckaOVA

asi jsem to napsala blbě-v listopadu mu vrátili řidičák,v prosinci ho chytili zase s alkoholem v krvi,opakovaně tentokrát podruhé-v lednu letos mu přišel rozsudek těch 200hodin a hned týden na to mu přišlo,že se má dostavit k hlavnímu líčení.
to mi nejde právě do hlavy:)
snad jsem to napsala lépe

In reply to by alenadc

ted už jo :D asi jako recidivista to má jinak kdo ví :) oni většinou pošlou vyhlášení a pak je líčení.známy měl potyčku,poslali mu vyjádření za co ho budou stíhat a pak byl terpve soud a včil se čeká na zplnomocnění rozsudku který vydali až u toho soudu i když v první dopise psali ,že 2-10 let s možnou podmínkou nakonec to dopadlo jinak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka