První návštěva u Mudra :-)

01.12.2011

Ahojky těhulky :-) tak hlásím návrat z naší první kontroly :-) Mám krásnou fotečku, :h: tluče a super pocit z mého novéhu doktora :-) Prostě celej super den zakončen vánočními nákupy...
Mimísek je 1,22 cm velký :-D fazolka ukázková, srdíčko tlouklo jako zvon. Původně tam byli mimísci dva, pač je tam prý ještě zbytek druhé fazolky... To by byl šupec, být tam dvě :-D.
Jsme sice o trošičku mladší než jsem počítala, dnes teprve 7+3tt, ale neva, vše je super. Termín porodu mám posunut na cca 16.7.. Na krev na Downův syndrom jdeme 20.12. a 10.1. jdeme na první screeningové vyšetření. Sice jsem u MUDra nechala 700,-- a první screening bude stát 1500,-- ale neva :-) Hlavně když bude vše v pořádku :-) :-) Mějte fajn dny a pohladtě :€O: :€s€:

Ahojky, moc gratuluji k :h: . Já jdu na krev taky 20.12, ale na screening ještě nevím, prý se domluvíme toho 20.12. Jinak mi dr. řekl, že si mám připravit 500Kč a prý to je jediná platba po celou dobu těhotenství :) . Čímž mě hodně potěšil, ale ještě bych chtěla na 3D utz a ten se myslím taky platí, tak pokud nám zbydou nějaké penízky, tak řeknu mému dr. ať mi udělá ještě i 3D kolem toho 20 týdne.

super, moc gratuluju :-) dopíšu opravím přesunu :-D hlavně, že je vše oki, no dvojčátka v klubíku zatím nemáme mohlas být něco extra ;-)

In reply to by catse

Děkuji :-) No máme dvojčátka v rodině, tak jsem se doktora hned ptala, jestli tam náhodou nejsou dvě :-) tak začal hledat a našel tu druhou fazolku, ale prázdnou :-( No nedá se nic dělat, hlavně že jeden mimísek je v pořádku a :h: tluče jako zvon :-)

Ahoj, já mam taky krásnou fotečku :) a jsem 7+5 a mímo má 1,35 cm :dance: :h: :h:

juuu, tak jsou jenom dobre zpravicky :).. drzte se, ja jdu v pondeli na prvni kontrolu, taky pak podam hlaseni a snad uz budu ofic v Cervenecatkach 2012 zarazena :a: .Katka

Ahojky, to je dobře, že je vše OK a gratuluji k :h: ..já snad budu poslední, která bude :h: hlásit :( I když, hlavně, abych ho hlasíla :) Přeju pohodové těhu ;)

In reply to by Misule20

Nebooooj, kdo si počká, ten se dočká :-) já čekala skoro měsíc ;-), když prý nemám problém, tak ať dorazím až dnes, že už bude určo něco vidět a taky že jo :-) pak budeš mít o to lepší foto a pocit, příde mi, že když jdou holky moc brzy, jsou zklamané, že není nic vidět a akorát jsou nervní :-(, takhle je to určo lepší :-)

In reply to by klouiee

Já už u dr. byla, kvůli tomu,že u prvního jsem měla rizikové těhu, v 5tt jsem měla hematom blízko mimi, hrozil mi potrar..Tak jsem tam ted raděj zašla, ale nic neviděl..Tak netrpělivě čekám na toho 6.12.:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky