Papání

07.09.2011

Ahojda holky, jaký děláte časový rozestup mezi mlíčkem a dalším jídlem? My bysme totiž papali pořád a všechno, malý dávám 2x denně mlíčko - ráno a odpoledne mezi jídlem a moje mamka tvrdí, že mlíko už jí nestačí, že jí po tom musím dát ještě něco pořádnýho sníst. A tak by mě zajímalo za jak dlouho po mlíčku dáváte další nášup? My vydržíme většinou tak 2 hodinky, když jí dám čaj tak i déle... nechci jí přecpávat a zase nevim jestli nemá hlad. papa.

Děkuju za odpovědi, my se taky snažíme dělat 3 hodinový odstupy. Někdy nám to jde a někdy ne. Malá mi ráno nevypije víc jak 120ml, spíš jen 90ml, takže pak má asi brzo hlad. Taky nemáme ještě zoubky, takže teď máme takový uhníkaný období kdy nevim co k čemu přiřadit. Jestli je to hlad, nebo nuda nebo ty zoubky. No nemáme to mamky vůbec lehký s těma našima drobečkama, tak se mějte moc krásně a díky.

My dáváme mlíčko 2x denně, ráno a večer, a ráno mi vydrží i 5 hodin po něm, ale zejména proto, že si jde brzo zase lehnout, a až se vzbudí, tak to jede: ovocná svačinka, a jak je vyhládlá, tak jí to nestačí, ale vydrží 1,5 hod. do oběda, to jí stačí. Pak asi za 3 hodiny jogurt, a na večeři zatím mlíko, ale už bude brzy kaše. Mezi tím, pár piškotků, a snaha o čaj.

Jak bych ti poradila, jak poznat, že má hlad, nevím, ale naše malá, když má hlad, tak nezabere nic, ani přebalit, ani spinkat, ani houpat, ani nosit, ani nic. Tak poznám, že má hlad. Ale to už mám vypozorovaný, tak ho zas tak často nemá.
Držím palce!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka