Listopaďátka jak ste na tom???_

15.09.2011

ahoj holky, tak jak jste na tom???

Já jsem 34. týden - 11 kg nahoře a CS 2, prý se začínám připravovat na porod:)) No nechce se mi tomu ani věřit s Míšou jsem rodila 41+5, vyvolávaně a zakončené císařem protože nechtěl ven.:))

Ahojky holky :)) Noo tak my v pondělí končíme 33tt a začínáme 34tt, máme nahoře 8 kg , každou poradnu dáme max. 0,5 kg ale chodíme po 12 dnech už cca měsíc.Bříško tvrdne a ani to radší nepočítám už je to opraavdu moc za den, také mám někdy pocit jako bych už se pomale chystala na porod :D CS2 čípek s eprý roztahuje, noo magnézko bereme ráno večer a kdybych si je nedala tak snad mě přijde že snad do pár dní bych porodila, noo ale ještě nějaký týden musíme vydržet- nejlépe jak s Domčem ten se narodil v ukončeném 36 tt, a byl krásné zdravé mimnko 3100 g :)) už mě také vše bolí a hlavně bříško táhne dolů. joo a jam to máte s pohyby?Cítíte je často nebo už neee???Mě malá byla na ultrazvuku v 31tt otočená hlavičkou dolů noo a v ten týden se začala otáčet tak že ráno mi škytala nahoře, večer zase dole, vlastně až do teď, v 31 tt měla mít 1710 g noo a nevím doktor říkal, že by neměla už takto rotovat, mě se to také nezdálo...Buď je menší než na ultrazvuku nebo fakt nevím, co vy také se vám mimi ještě přetáčí?Nebo už neeee???

In reply to by urca

Ahojky tak já začínám teprv za 3 dny 33týden a miminko se sice furt mrví...nevím jestli přetáčí...ale když škytá tak to cítím jedině dole..a i na utz je snad už od 21 týdne hlavičkou dole.Asi to bude lebkoun :///: že má tak těžkou hlavu :///: Už se moc těším na příští týden na kontrolu...uvítala bych taky nějaký chystání k porodu...mám strach abych neměla porod jak máti...Přenášela 14 dní 3x a rodila hodně blbě,prej měla ale nějak jinak anatomicky tvarovanou dělohu..a je to jen vyjímka,tak snad to nemám taky :00:

Tak já jsem dneska 32+0, přibrala jsem zatím 16kg. S Andrejkou 23kg, takže hádám že na tom budu stejně. Jak je na tom čípek nevím, pohmatem mi říkala doktorka že je to o.k. že mám přijít až za měsíc. V pondělí jdu na utz, tak budu vědět víc, Jinak čekáme Alenku asi....ve 12. týdnu to měl být Mareček:) Tak uvidíme co to nakonec bude. Já se chystám od 35tt na pití čajíku z maliníku u Andrejky mi to asi pomohlo rodila jsem 38+4, po tom co jsem chodila 6 hodin po obchoďáku a scháněla poslední věcičky:D Tak Těhu zdar a holky držte se pohoromadě ještě aspoň do toho 38tt....zdraví Miša a Andrejka a asi Alenka:D

In reply to by milacek

tak se postupně k blížícímu porodu bude toto číslo navyšovat a řekla mi, že mám 10 bodů a můžu jít rodit:) Víc jsem se po tom nepídila.

ahojky :-) tak já jsem ttaky 34tt :-) malej má 2.30kg a já mám 18kg na horu :-) ale co..pak to hodím zas pryč :-)jinak mívám krásný poslíčky...od dr.jsem vyfásla dávku magnézka,natíkám a mám vyšší tlak..tak snad mě nepošle za 14 dni z poradny do porodky s Preeklampsií měla jsem jí i u malé Nikolky(5let) CS mám 3 :-)tak uvidíme jak to zvládnem :-) Paní doktorka mi řekla že malej má tendenci jít ven ale že když ještě aspoň 3týdny vydržíme byla by moc ráds ':-) tak doufejme...kočičky opatrujte sebe i bříška :-))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky