Nejen pro říjňátka

12.08.2011

Ahoj spolutěhulky,
chtěla jsem se zeptat,jak často Vám dr dělá UTZ?Mě ho naposledy dělal ve 20tt a od té doby nic.Včera jsem byla na kontrole - 30+3,tak jsem si říkala,že už by mě UTZ udělat mohl,abysme věděli,jak je mimi natočené,ale zase nic.Prý až příště!Tak jsem odcházela docela zklamaná!Těšila jsem se,že malého uvidím,jak se mu tam daří?!

Mě ze začátku až do 20.týdne dělal UTZ při každé kontrole.A teď už 10týdnů nic.Tak jsem si myslela,že teď na té poslední kontrole by už mohl a opět nic :\/: Těšila jsem se,že malého uvidím. Ale asi to je,jak píšete - každý dr má jiný postup?!

In reply to by kotypa

Mno evidentně jo.... mně i s těhotenskou průkazkou dal takový papír, kde je napsáno, kdy přesně (ve kterých týdnech) bude probíhat ultrazvuk, že mám vypít hodně tekutin, než tam půjdu, vzít si sebou ručník na utření, .... a je tam i tabulka, kam zapisuje všechny informace, co se z UTZ dozví..... takže mně zatím dělal jen 3x (z toho jednou jsem ho donutila, protože jsem chtěla znát pohlaví).... takže každej to má fakt jinak....

Ahoj, mně dělal ve 12.tt, pak ve 22.tt a teď mě čeká v pondělí další... jsem ve 31.tt.

ahoj tak me doktor dělal ultrazvuk pokaždé kromě jednoho 22 týden a to jen proto že jsem byla na tom podrobnějším ultrazvuku 2 trimestru v nemocnici a bylo všechno v pořádku jinak 26týden dělal takový rychlý a teď jdu v úterý což budu 30týden na kontrolu a to doufám že bude taky ultrazvuk protože když mě budou dělat odběry tak i snad ten ultrazvuk uvidíme šak pak napíšu do klubu říjnátek :a:

Ahoj, mě dělá ultrazvuk každou poradnu, vždycky se moc těším. Byla jsem dneska a moc jsem si to užívala, nádhera.

Ahoj, asi záleží doktor od doktora, mě dělal ultrazvuk každou poradnu. Sic jen takový sjezd po pupku, ale bylo to to nej na co jsem se těšila :-) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka