kdy jdete na první kontrolu?

08.08.2011

Ahoj holky, kdy jdete na první kontrolu a v kolikátém budete týdnu?
Já jsem obědnaná na pondělí 15.8. Podle poslední menstruace budu 7+2, ale ovulaci jsem měla dýl, takže počítáno od ovulace budu 3+5.
Nemůžu se dočkat a doufám, že nebude příliš brzy a doktor něco uvidí.
:)

Ahojky já jdu k dr. na 15.8. obejdnávat se nemusíme,takže ok :) .... jinak podle poslední ms bych byla v ten den 7+4,ale podle ovu budu 3+2 tak uvidíme co poví,snad něco na UZ bude vidět :)

ja byla prvne v 5+6 dle MS a to byl videt jen vacek pak jsme sla v 6+2 dle MS a to uz bylo videt srdicko dle utz odpovialo mimi 5 tt ted jsme byla v 10+5 dle MS a mimi uz odpovidalo 10+4.

Tak ja ziji v zahranici, takze tady to chodi trosku jinak...ale minuly tyden jsem byla u obv.dr, to jsem byla 5+4tt a ta meposlala do laborky, krevni testy odpovidaji memutydnu otehotneni...takze dobry. No a ke gynekologovi jdu az 31.8... To budu 9tt! Takze dlouhyyyyyy cekani me ceka! Ale me je tedka stejne zle cely dny, tak jsem rada, ze nikam nemusim....snad me to aspon trosku prejde do te doby. Preji hezke tehulkovani!

Ahojki, sice patřím do Březulí 12 ale snad neva :D Já měla poslední ms 16.6 k dr. poprvé sem šla minulý týden ve středu to sem byla dle kalkulačky 6+6 dle UTZ vše odpovídalo i měření 6 tt a srdíčko ještě nebylo, teď ve středu jdu zase a srdíčko už by mělo bušit budu 7+6

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka