Malá rada... :-)

10.05.2011

Ahojky všem :-)
Chci jen poradit všem co plánují mimčo a vědí, že půjdou na neschopenku... Holky, dejte si pojištění... Mě se to teď dost vyplatilo... Mám pojištění úvěru - to bylo povinné, ale po 60-ti dnech na neschopence za mě úvěr začala platit pojišťovna...:-) Ale navíc jsem dostala radu ať si udělám pojištění účtu - pojištění příjmu (nevím teď přesně jak se to pojištění jmenuje, nemůžu najít ten porspekt od toho, když tak ještě pohledám:-). Stojí 99kč měsíčně (u České spořitelny) a zase po 60-ti dnech mi začala pojišťovna posílat 5000kč na účet :-))) Takže určitě doporučuju, při těch delších neschopenkách se to fakt vyplatí :-) Jen to musí být sjednáno dostatečně předem, kvůli těm jejich ochranným lhůtám. Mějte se všechny moc krásně. Snažilkám přeji co nejdříve //, těhulky pohlaďte :€O: a maminky :°O°: . Ahojky M. :-)

Ahoj, jde to pojištění sjednat i mimo úvěr? Případně kde a kolik se jak dlouho platí?? Jako jestli se to vůbec vyplatí?
Díky.

In reply to by Budlii

ahoj, ano jde. Stačí jen mít Osobní účet u České spořitelny. Pojištění stojí 99 kč měsíčně a po 60-ti dnech na neschopence ti budou posílat 5000 kč na účet. Já byla na neschopence 7 měsíců, takže mi poslali 5x 5000 kč. Takže mě se vyplatilo :-)

In reply to by Naděnka

Ahoj, tak teď jsem prošla ten prospekt a je tam napsaná čekací doba 30 dní... Ale myslím, že u některých pojištění jsou i 2 měsíce... Nejlepší je, když si zajdeš do své banky a zeptáš se na možnosti... Hlavně teda i na to jestli se to pojištění vztahuje na neschopenku při těhotenství... Nám to totiž poradila paní přímo na pobočce, ke které chodíme všechno vyřizovat... A třeba klasické zdravotní pojištění, které je na úrazy i nemoc, se zase nevztahuje na těhotensvtí... Tak ať ti to když tak vyjde. Měj se M.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, přesně tak se to jmenuje :-) Je to super pomoc, že :-)

??? tak to koukám že ti to tak vyšlo...já pojištění úvěru mám a dokonce mám tu lepší verzi a nikdo za mě teda nic neplatí..a to ani u prvního,ani u druhýho dítěte..jen sem se chtěla zeptat jestli sis to pořádně pročetla a nebylo tam třeba něco jako že pak to budeš muset doplatit, jelikož v dnešní době ti nikdo nedá nic zadarmo,ale třeba ses zrovna trefila do něčeho opravdu výhodnýho a to bych ti přála :-) já bych chtěla jen uvést příklad..třeba známej měl taky pojištění, vyboural se s kamionem a ano, nic nplatil co byl na neschopence,ale když mu zkončila tak to musel všechno doplatit...jak říkám, třeba ses fakt trefila a měla štěstí..a ten úvěr a účet mám zrovna od spořky

In reply to by Nikky

No právě, že mě to taky překvapilo, já myslela, že mi to vůbec neuznají, ale uznali a platili... Už mám tu neschopenku ukončenou, poslali mi dopisy, že je to teda uzavřeno a že končí s vyplácením. O tom že bych jim to měla vrátit nic nepsali... To slyším prvně a dost mě to překvapuje a doufám teda že to není pravda... Od toho přece pojištění jsou... No ale v našem státě bych se nedivila už ničemu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka