Quinny zapp nebo mursy spider???

22.04.2011

Já bych se chtěla zeptat, do jaké výše dosahují rukojeti kočárků Quinny Zapp? Potřebuji zjistit, jestli se při své výšce 175cm u něj nebudu hrbit, a když je už dítě trošku větší, jestli ty rukojeti klesnou? U kočárků typu zopa viper,moon bugy,babypoint mark to tak je, tak jestli je to i u zapíka.

Mutsy spider má polohovací rukojeť, tak tam bych se toho nebála, ale vzhledově vede zapík.
Golfáč potřebuji jen jako druhý kočárek na nákupy, do auta, do letadla....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,měla jsem zappika a při výšce 175 jsem to měla tak tak...když se do něj prcek posadil tak se neprohnul jako ty podobné od zmínených značek. Bohužel jsem ho už prodala,tak ti to nemuzu změřit.Osobně bych příště volila s nastavitelnou rukojetí anejlíp se spojenou. Ten mutsy neznám...tak snad ti nějak moje rada pomůže :-)

In reply to by lucinacek

Někde jsem se právě dočetla, že zapík je nižší (né pro vysoké maminy), ale je u něj fajn, že se neprohne. Ten druhý nad kterým uvažuji už má spojenou rukojeť i nastavitelnou, pro představu vkládám link http://www.e-broucek.cz/kocarky/golfove-hole/mutsy-2010-spider-golfovy-… jen je mi líto, že nemám možnost vidět ho na živo a vyzkoušet, nikde jsem ho v okolí mého bydliště nenašla, pouze na netu.

In reply to by ashanti24

Mě se líbí víc ten mutsy,nevím jak staré máš dítko,ale to polstrovaní mi přijde fajn a taky se dá trošku napolohovat. Zkus někde blízko v prodejně kočárků,vím,že u nás je paní ochotná ho objednat a když se ti nelíbí ,tak si ho nechá na prodejně a prodá ho dál. Ale je to asi o ochotě se domluvit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka