ahoj holky

19.04.2011

Ahoj holky tak se jdeme také pochlubit jaký jsme dnes objednali kočárek... :s: . Co na něj říkáte? Já jsem z něho unešená :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jéé, ten je krásný,taky se mi líbí takové typy,ale miminko máme mít v září, a mám strach že s ním neujedu ve sněhu přes zimu, takže pořád váhám

In reply to by dubinka

Ahoj, já mám podobný kočárek a to tento http://www.detskyraj.cz/zbozi/10031-espiro-atlantic-2010 a ve sněhu je naprosto bez problémů, zvládá všechno, bydlím na vesnici (a sněhu je tu vždycky mraky) a projedu i v lese mezi stromama :s: takže pokud se bojíš koleček, tak zbytečně, stačí je jen zaaretovat a projedeš všude a navíc pak když jedeš po chodníku a kolečka odaretuješ tak můžeš vést kočárek krásně jednou rukou a druhou můžeš pohodlně telefonovat nebo třeba držet deštník :)

Ahoj,kočárek je pěknej..Ńákej takovej chci taky,ale já mám ještě 4 měsíce do porodu..:Ale takhle ho chci s tou korbičkou tu trojkombinai...ty jsou dnes nejhezčí :)

In reply to by sandrunqa

Ahoj, tak to máme do porodu stejnou dobu. Já už kočárek objednala teď, prý to bude trvat asi měsíc. Říkali mi že je lepší ho objednat dřív, nejpozději do půli června, pak že by to mohlo trvat mnohem déle, protože jsou dovolené jak ve firmách tak ve skladech. Tak ho už budeme alespoň v tu dobu mít. Přeji ti klidné těhulkování. :a:

kočárek je moooc hezký, tyhle malé kočárky se mi moc líbí :/;x: ;) . To je Tako? A na kolik vyšla trojkombinace? Sestra čeká v listopadu prcka a taky se jí tenhle tip kočárku líbí,tak ať jí můžu podat nějaké informace... :ww: :a:

In reply to by artepice

Ahoj, ano je to Tako. Když si zadáš na internetu tuto značku vyjede ti odkaz přímo na tyto kočárky. Zjistila jsem že na netu je o něco málo levnější. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky