4.měsíce

22.03.2011

Zdravím všechny maminky a jejich dětičky,těhulky.Včera jsme byly na kontrole po nemoci,týden jsme strávily v nemocnici malá měla zápal plic.Teď už je to lepší.Měly jsme mít očkování ale to se nám z důvodu nemoci posunulo.Tak jsme měly aspoň kontrolu ve čtyřech měsícich a malá už měří 60cm a váží 5510g.Na bříšku moc nechce být,ale za to by se ráda zvedala do sedu a vstávala.Tak to je zatím od nás vše.Mějte se hezky a zas někdy.Pa Iveta

Ahoj holky, tak já taky přidám míry našeho Matýska. Na kontrole mu byly 4 měsíce a 5 dní a měří 70 a váží 6,87. Buřtík teda rozhodně není, ale dlouhán teda je. No a jinak, my krásně paseme, máme otevřeny u toho pěstičky, ale ze zad na bricho se nepřetáčíme zatím a ani se nepřitahujem do sedu. Včera jsme byli na kontrole kyčlí a konečně je to vše ok, 1a 1a takže radost ohromná, že už nemusíme tu dečku ortopedickou nosit. Teď ještě rychle dohnat to přetáčení, ono tou dečkou byl celkem omezenej, měl ji 23 hodin denně, tak uvidíme, jaky budou ted pokroky. Tak papa

malinká je krásná :-) no my se taky rádi zvedáme do sedu...tak třeba budeme dřív sedět než lézt...ale to se asi nestane co ? ;-)

Ahojky, ošklivá nemoc, chudák miminko, ale hlavně, že už je zdravá. My se otáčíme na bříško, zato se nezvedáme do sedu :) Ale chodit, to už bysme chtěly ;)

Ty jo holky,vy máte tak drobný miminka.Našemu malýmu budou za 4 dny 4 měsíce a má tak 68-70cm a před 14 dny měl 7100g..:-))) Za 8 dní jdeme taky na kontrolu tak jsem zvědavá kolik bude mít.A ten zápal plic musel být hroznej viď.:-( Chudák malá..

Ahojky, to je něco se zápalem plic!!! Hlavně, že už je malá zdravá:-)))
Naše Verunka se také nepřetáčí:-) A očkování a kontrolu máme zítra, jsem zvědavá, kolik váží. Minule měla necelých pět kilo a teď to bude snad 5,5 jako u vás:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka