Poradíte?

08.03.2011

Ahojky holky,

dneska mi od zaměstnavatele přišlo ukončení pracovního poměru dnem 28.3.2011. Pracovní poměr jsem měla na dobu určitou. Co se teď bude dít? Pozve si mě zaměstnavatel k podpisu výpovědi, dostanu zápočtový list a pak musím na úřad práce a sociálku, vůbec nevím, je to moje první výpověď...

Díky za odpovědi...

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, zápočtový list dostat určitě musíš-tak si ho vyžádej. Pokud jsi na rodičáku, tak na ÚP nemusíš. Až po skončení rodičáku budeš mít tuto povinnost. Měla bys nahlásit na ZP, že máš uknčený pracovní poměr-abys neměla nedoplatek na ZP. Ohledně podpisu netušim. Asi bys měla podepsat že bereš výpověď na vědomí, i když je to výpověď se kterou jsi počítala :-)

In reply to by JaMiOn

A na tu ZP musím jít, i když nejsem na pracáku.Jsem na mateřské a smlouva v práci mi skončila v listopadu,ale nikde jsem nehlásila, že jsem nezaměstaná.No musím to někde zjistit, abych nemusela, zpětně to doplácet.

In reply to by Brčule

ahoj, no pokud nejsi zaměstnaná tak tuto situaci musíš nahlásit na ZP. Nejspíš ti na ZP vznikl nedoplatek. Stačí že předložíš od kdy ti skončila prac.smlouva a od kdy jsi na PPM a poté na rodičáku. Za toto období nebudeš nic doplácet :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka