Od kdy je vhodné kolo-odrážedlo???

08.02.2011

Ahoj maminky,
http://www.hracky-radovanek.cz/eshop/3039-da.html
od kdy je toto kolo vhodné???, aby se na něm děti nezabili...
Díky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

My ho budeme kupovat hned na jaře, teď je synovi 26 měsíců. Koupili bychom ho ke druhým narozeninám, kdyby je neměl v listopadu, na zimu by to tady zbytečně leželo..

ahojky, chtěli jsme synovi k 3. narozkám ( na jaře) koupit kolo s kolečky, prodejce nám poradil, že právě ted je pro nás toto odrážedlo úplně nejlepší, děti se prý na něm naučí rovnováze a pak na malém kole už jezdí prý krásně a případně i bez koleček, říkal, že od 3 let by toto rozhodně bral .... tak nevím, jestli na to vy ještě nejste malí, ale zkusit můžete, případně do něj doroste, když mu to nepůjde :)

Ahoj,záleží určitě na tom jak je dítko vysoké.Malému jsme ho pořídili až ve 3.letech,protože je prcek,(ale znám holky co ho pořizovaly už ve 2.letech a bez problémů to dětičky zvládají).
.Všechny které jsem našla na netu kromě jednoho byly velké.Brala jsem to podle výšky sedadla:délka dítěte od chodidla k rozkroku.Máme Mini Viper Alu.

Ahoj mi se ted rozhodujeme mezi kolem s přídavnými kolečky nebo odrážedlem tím věčím jak vypadá jako kolo ale bez šlapaček.Manžel je pro kolo s kolečky já odstrkovadlo!Podle všech diskuzí si myslím že je lepší to odstrkovadlo.Manžel po přečtení pár diskuzí si myslím že už taky.Tak koupíme to.Jinak naší Nelince jsou 2roky a kousek!Klasické odstrkovadlo plastové se mi zdá že je jí už maličký tak proto tohle rozhodování!

tenhle vyrobek neznam, ale my mame pro syna (ted 3 roky) uz nachystane normalni kolo s pridavnymi kolecky. Snad se na jare nauci na tom jezdit. :a:

ahoj, já si myslim že tak od 3 let. Ale záleží na dítku. Jsou 3 leté děti, které mají problém držet stabilitu. Ondra si ho půjčil od kamaráda a špatně se mu na něm jezdilo-byli mu necelé 4 roky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka