5 měsíců po porodu a jsem skoro bez vlasů:-(

07.12.2010

jste na tom některá stejně??já už jsem bezradná:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Souhlasím s babinkou, taky myslím, že většinou jde o shodu náhod a nepomůže nic :/ Doktorka říkala, že by snad mohly pomoct kolagenový injekce...ale na to jsem teda neměla a to jsem byla taky skoro plešatá...už jsem měla tak vypelichaný kouty, že jsem si načesala pěšinku po 2 letech zase doprostřed hlavy a pokukovala po parukách. Padaly asi 2-3 měsíce, pak to samo přešlo a začaly docela rychle dorůstat. Sice mám po každým dítěti těch vlasů o něco míň, ale hlavní je, že to roste! :)

babetaslingrova@seznam.cz NA PADANI VLASU,...A ZE POKUD NEKDO RIKA ZE MU NECO POMOHLO TAK TO BYLO ZROVNA V TE DOBE...KDY SE MU VLASKY SAMOTNY ZACALY UZDRAVOVAT..ZE TOMU JAKO NEMOHL PRISPET ZADNY ZAZRACNY PRIPRAVEK...PROSTE TO PRIJDE A KAZDEMU JINAK ODEZNI....TAKY JSEM KDYSI MELA ZDE SUPER CLANEK KTEREJ TO POTVRZOVAL...JE TO OPRAVDU VLIVEM HORMONU A VYROVNAVANIM SE V TELE....
MOC VAM PREJI ZDA VAM NECO POMOHLO....AT TO STALO TOLIK CI JEN MALO...ALE JA JSEM K TEMHLE VECEM SKEPTIK...PROTOZE JSEM SI TIM PROSLA...A UTRACELA JSEM TAKY ZA RUZNE LEKY....A NEPOMOHLO NIC...AZ CAS...CCA 3MESICE

Ahojík - v lékárně si kup dvě lahvičky: Bioaquanol U a Bioaquanol H, oboje to stojí asi stovku dohromady, tak nějak. A vtírat denně do vlasů!!! Já jsem byla po porodu taky dočista plešatá, ale kadeřnice mi toto doporučila a nemůžu si to vynachválit. Vlasy se ti dobře spraví a obrostou!! Už jsem to tu pár holkám taky poradila a ty výsledky mají taky, takže za mě určitě :one:
Markéta s Marcelkou :k:

řeším to samé,kojím malémubude 6měsíců,je pravda že mi vlasy už kolikrát na podzim dost padaly,ale mam pocit že ted je to nejhorší,celkově je člověk takový vycuclý.Dřív jsem do sebe prostě cpala co se dalo pomáhal mi hair booster vitamíny plus šampon od welly,ale pokud kojíš moc toho nemůžem,mně v lékárně spočítali abych nepřesáhla tu dávku kys.pantotenový,tak beru biosil a k tomu calibrum pro kojící.Jinak se asi nechám ošmikat a bude vlasy jsou všude nejhorší když si umyju hlavu nemluvě o tom že culik mam jak myší ocas.Ono je to taky hodně o psychyce,ale nemyslet na to že|:)neboj plešatý nezůstanem a kouty zarostou,kámoška měla to samé a ted má podrosty a vlasů hafo

A muzu se zeptat,kdy ti zacaly padat?...ja jsem po porodu 4 a pul mesice a padaji trosku vic,ale jeste to neni az tak strasne...tak kdy to mam cekat ://:

babetaslingrova@seznam.cz
PROSTE KOLEM 5MESICE SE V TOBE PEROU HORMONY.,TELO SE SE VSIM SROVNAVA...NEVIM PROC ZROVNA KOLEM 4-6MESICE ALE JE TO TAK....JA MELA KOUTY ZE TO BYLO DESNY...UPLNE JAK MUJ OTEC...NASTESTI TO ZA PAR MESICU ZAROSTLO....ZADNEJ SAMPON ANI PRASKY TI NEPOMUZOU....TY PPMAHAJI MOZNA STIMULOVAT KORINKY..ALE STEJNE TI PROSTE VLASKY PADAT BUDOU....ODEZNI TO...NEBOJ,,,
UPOZORNUJI ZE KOJIM UZ 2,5 ROKU..A VLASY MAM DAAAVNO V POHODE....

Ahoj, mě taky strašně padaly a vlastně doteď padaj (taky 5 m po porodu) a vyřešila jsem to ostříháním na kraťoučký mikádo - jednak se tím vlasum trochu uleví a pak to taky není tak znát. člověk má pocit, že jich padá míň. Vydrž, ono se to srovná!!! ;)

Ahojky výbornej je Zinek, já jsem byla po porodu nějak vycuclá a vlasy taky padaly, brala jsem 2x denně a do 2. týdnu se to zlepšilo. Jsou to vitamíny a ty ti jen prospějí...:)

Ahojda to sespraví , neboj je to normální a prochází si tím řekla bych každá žena i já jsem si tím prošla.Dobré je brát vitamíny já brala od vitaland.Šapmóny ti moc nepomůžou, když půjdeš do lékárny tak ti poradí.Já jsem teď necelých jedenáct měsíců po porodu a už mě rostou nové vlásky a začínají zase houstnout.

In reply to by barulinka

Neboj to určitě ne já měla vlasy všude po bytě jen né na hlavě, ale něco mě zůstalo a teď už mám zase své vlásky.Akorát to teď chce si je šetřit a moc nelakovat negelovat.Ale ty vitamínky jak jsem psala jsou super.Neboj bude vše zase dobré a budeš mít krásné nové vlásky :one: :a:

Ahojky,přesně tak jsem to měla já-ono je to dáno jednak hormonální změnou a jednak tím,že v těhu vlasy prakticky nepadají,tak si to pak po porodu vynahradí.Co vím,tak se to upraví samo,aspoň u mě to tak bylo a zase dorostou.Já používala vitamíny stejné jako v těhu-Calibrum mami-můžou se brát i po porodu,neublíží a mě třeba pomohli.Jinak holky tady radili nějaký šampon z lékárny,poptej se tam,chce to ale investovat do těch dražších.Ale neboj,přejde to,neskončíš plešatá.Ale vím,že je to stresující si každé česání vyrvat chomáč vlasů :00:

In reply to by barulinka

Ahoj, jestli kojíš, tak nic moc nemůžeš. A mně stejně nepomohlo nic, ale neboj, plešatá nebudeš a srovná se to. Ale vím, že je to stresující,tahat z hlavy hrstě vlasů. Mně padaly tak 3 měsíce, z toho tak dva festově, teď se to zlepšuje. Stále ale kojím. Jestli nekojíš, zajdi na kožní, napíše Ti Apliccort, ten Ti zabere určitě.
Pá a nesmutni, opravdu to přestane

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky