škytavka

30.11.2010

holky, mají vaši mimísci v bříšku taky často škytavku? ten náš má totiž dalo by se říct každý den.. nevím jestli je to normální a hlavně z čeho mají miminka vlastně škytavku?

In reply to by VeronikaV86

promiň že odpovídám já, ale je to pravidelný, a docela to dlouho trvá, klidně i 10 min :) .. víš jak škytáš ty? tak si to představ, a to miminko ti tam tak lítá při každým škytu v bříšku :) je to prostě... kop.....kop.....kop a né kop kop kopýýýýýý..........kopýýýýýýý.. :D :D

neboj je to úplně normální a taky sme ji měli i několikrát deně, je to z toho jak si mimča trénují plíce,nám to zůstalo i po narození, není den kdyby sme neškytali:-(

Verunka ji taky mívá, někdy třeba 3x denně, jindy 2-3dny nic. Nejlíp je, když začne škytat a narážet tak hlavičkou do močáku. Naštěstí párkrát škytne a hotovo. :-)

Bobku Vanesinka škytá taky dost často až si říkám jestli je to normal:-) Takže su ráda že nejsem sama :\x: Opatruj se :kiss:

ahojky jo taky máme škytavku docela často nemyslím že by to bylo špatně nenaučili se jist a pit pomalinku :s: zabehne jim u jídla nebo z plodové vody.Pohlaď :€O: :a:

Tak mala moc neskyta,myslim ze jsem to dvakrat rano citila ale bylo to slabounce,tak nevim jestli to bylo ono ale asi jo,trvalo to dyl a byly to pravidelne pohyby.Jo maji to s te plodove vody :one:

Tak mně poskakuje jedna část bříška už tak 3 měsíce a i několikrát za den třeba na i na 5 - 10minut. A je to od té doby, co je malá hlavičkou dolů. Myslela jsem nejdřív,že jsou to jen pohyby,pak jsem se ujistila o škytavce,ale přeci jen nad tím hodně přemýšlím, protože je to fakt někdy i hodně a napadlo mě,jestli to nemůže být něco jiného,nebo jestli malé něco není... No snad to ta škytavka je... :a:

Ahojky, ten můj malý v bříšku má taky skoro každý den škytavku :-) Je mi to docela nepříjemné, když mi břicho poskakuje, ale víc mi je líto malého v bříšku, že se tak trápí. Ale pokud je to normální, tak to jsem ráda, protože jsem taky nevěděla co to přesně je :-)

my ji měli v bříšku tak 10x denně :)) je to tím, že si loknou plodovky.. tak mi to aspoň říkal doktor :)
a je to tak, že ji má mimi i po narození, my ji máme kolikrát i teď a to má Lucík 7 měsíců.. ale to 4 měsíců ji měla pravidelně i 5x denně :)

In reply to by werama

tak já jsem se dočetla, že podle dr kouckého z porodnice.cz je škytavka známkou dobrého zdraví plodu :dance: .. no ale i tak nevím, nevím. je mi ho líto, když vím, že tam sebou škube.. jsem asi přecitlivělá :///:

ahoj, neboj je to uplně normální. Můj kluk škytal skoro pořád když byl ještě v bříšku. Myslim si že to maj z toho že si loknou plodový vody.

In reply to by berunka27

tak ted nevim jak ti to popsat, je to takový slabý lupnutí v břiše a je to takový pravidelný po pár vteřinách. Já to měla často i na ozvech a to byli uplný rány

In reply to by janinkab

Já ho přes den moc necítím spíše někdy večer a pak mě to vzbudí třeba ve 4 ráno to tam sebou mele a dělá mě boule na břiše,ale škytavku asi nepoznám mám už 9 letého syna doma,ale nepamatuji na škytavku:-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky