Soda stream

28.11.2010

Ahoj holky, babička nám řekla, že by nám koupila do domácnosti nějaký přístroj. Máme tak nějak všechno, uvažovali jsme nad tím soda stream, vím, že to není dobré pít ty bublinky, ale obyčejnou vodu bez bublinek mi chlap nepije a mně je po nebublinkaté těžko. Tak z ekologického hlediska a i z pohodlnosti uvažujeme nad tím. Jen mi dělá starosti ta bombička, je dost drahá, na jak dlouho vydrží? Pak mají u nás ještě klasickou sifonovou láhev na ty jednorázové bombičky, co je lepší?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, my ho dostali letos k Vánocům a je super.Já mám hodně velkou spotřebu sodovek(vypiju 2-3, dvoulitrové flašky za den), takže kvůli mě velká úspora a přítel si do toho dává ty sirupy.Máme doma colu(ta mě ž tak nenadchla), malina(ta je dobrá) a energeťák(ten jsem neochutnávala).
Já teda sladké nepiju, ale přítel si to chválí.U těch sirupů co nejsou light, tak stačí dávat polovinu dávky než uvádějí.Jinak je to strašně sladký...
Ale za mě určitě ano :one:

já jsem se soda stream velmi spokojená, konečně žádné tahání balíku vod a odnášení pet lahví do tříděného odpadu. Už bych se toho přístroje nevzdala. Mámě hodně příchutí a člověk si namíchá zrovna tu na kterou má chut, né že má několik lahví jedné chuti. To samé když přijde návštěva třeba na oslavu máme asi 10 příchutí a každý si dá co chce. Od obyčejné perlivé vody, po colu, sprite, fantu, malinovku, jablečné štávy, limetkové štávy atd. My jezdíme taky nakupovat příchutě do Něměcka. Ty pravé mají levnější a my tam dokonce v Realu kupujeme mnohem levnější. Je to právě ta jejich značka Real a jsou stejně dobré, jsou větší a navíc levnější. Tak že jednoznačně doporučuji!!!měj se ahoj

Ahoj ta bombička vydrží přibližně na 50l podle toho jak to děláš perlivé,stojí 200 výměna což docela jde,když si zpočítáš ko,lik stojí limonády,my jsme s ním moc spokojení máme ho přes dvaroky.ta sifonová láhev stojí kolem 800kč a ty bombičky nemají všude.

In reply to by Salome

Perliví to máš podle toho kolikrát zmáčkneš to tlačítko,ty sirupy kupujeme jsou dražší ale super a vydrží dýl než co píšou na etiketě podle toho jak máte rádi sladké,my je jezdíme kupovat do německa vyjde to tam levněji a mají více příchutí než u nás

In reply to by renyyzza

Ahoj Renyyzzo,mužu se tě prosim tě zeptat,kolikrát to tak mačkáš to tlačítko?Já jsem dostala sodastream ted k vánocum a ještě v tom neumim moc chodit...vždy to mačkám tak asi 5krát a nevim zda to neni moc,ale nepřijde mi to až tak bublinkatý..

In reply to by renyyzza

Ahá, takový silný zvukk, že, prasklavý?
Říkáš držet silněji? Já si to myslela, jen jsem se trochu bála, protože v návodu psali, že se tzo má držet krátce. Tak díky za rady, je to fakt super věc!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka