Poštovné-Polsko

15.11.2010

Nevíte na kolik mě vyjde poštovné,když chci něco objednat z Polska? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Věru, nevím, jak kde (jestli objednáváš v nějakém internet. obchodě), ale já za balík teď platila 230Kč.

In reply to by mison

Díky Míšo,už jsem to vyřešila jinak,necháme si to poslat na bývalou pobočku manžovi práce v Polsku a kolega to doveze,bude to jednodušší :-) Objednala jsem dětem takové úžasné ptáky-maňásky,naprd je,že je u nás nikde nemají,jen v cizině,Německo,Austrálie,Japonsko atd,no a nejbližší nebo nejlepší na objednání je právě Polsko.Ale jsou úžasní,kdyžtak kukni,my máme ty tukany,i krásně pískají :-)
http://www.thepuppetcompany.com/products.php?m=1&s=x

In reply to by verushka

Teda ti jsou úžasníííí :h: Jen koukám, co dokážou vyrobit. Nechápu, proč se nedají sehnat u nás :( Mě dostali ti 90cm ptáci, to si nedokážu představit, ten by byl větší než Fíla! :s: Akorát jsem buď slepá nebo nevím, jak by se to dalo objednat a jaké jsou ceny...ale když k tomu připočtu to poštovné, to by byla asi drahá legrace zvlášť když nevím, zda by to pak děti bavilo...ale je fajn, žes to takhle vyřešila. Bude to hlavně asi i levnější.

In reply to by mison

jo a kdybys to viděla naživo,jsou jak opravdoví :) Holky jsou z nich unešené a Honzíkovi jsem objednala jen toho malého,snad to klapne a dojde to,jinak budu zklamaná,pro děti je to překvápko,neví že je sháníme,viděli jsme ho v jednom dětském koutku a naprosto mu propadli :///: Jinak ta cena není tak hrozná,velký kolem 400,- a malý 300,- Dalo mi zabrat,než jsme našla internetový obchod-sklep :s: v tom Polsku,nějak jsem se tam prokousala přes ty detaily nahoře,vyjelo mi tam právě spousta zemí a jen to Polsko je pro nás přijatelné a bez toho poštovného to bude úplně o.k.Jak se máte,jak vše zvládáte?Nějak nestíhám ani ty březnovky :)

In reply to by verushka

Jéé, tys mě opravdu nalákala :///: Jenže my teď koupili věcí, že to bude mít Fíla i k narozeninám. Ta cena je fajn, jen s tím poštovným to vyjde už zase dráž. Mrknu pak podrobněji na ty stránky. Náš taťka občas lítá do zahraničí, tak že by mu tam nějací hodní kolegové taky něco koupili.... :) Já sem teď taky moc nechodím. To víš, dvě malé děti, žádné hlídání a tatínek se vrací většinou těsně před ukládáním Fíly, často i později...Zvládám, jak se dá. Dětičky jsou hodné, ale v podstatě po celý den jsem samozřejmě v zápřahu. Buďto chce něco jendo dítko nebo druhé, někdy i obě najednou :s: ale to určitě znáš s holkama, i když vy máte trochu větší odstup. Někdy se stane, že některý den ani ven nejdeme, protože se děti akorát vystřídají v jídle či spánku. JInak doma to vypadá jak po bitvě, sice se snažím uklízet s Filípkem, on moc rád pomáhá. Jenže kolikrát to je tak, že pak vykramaří azse jiné věci a jsme zas na začátku :00: Jinak tím, že Markétka přes den dost spí,mám pocit, že ji zanedbávám, protože Fíla si o pozornost řekne. je ale hodnej, všechno teď chce ukazovat Markétce, pořád jí něco nosí. Jakmile jen trohu zapláče, už na ni ukazuje. Pořád tedy moc nemluví a díky M. se mi zatím nepodařilo vzít mu dudlíka. Chtěla jsem, ale to byl schopný ho vzít Markétce a dát si ho do pusy :00: S nočníkem taky nekamárádíme, tak si říkám, že u nás všechno půjde asi hůř. A jak vy? Už se chystáte na Vánoce?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka