už máme termín vyvolání porodu :)

12.11.2010

Ahoj těhulky a maminky :)
Tak máme za sebou další kontrolu v porodce, nález od úterý pořád stejný, takže nějaký vínko a sexík na tu naší holku vůbec nezabírá :( i monitor byl celkem klidný - asi jen dvě kontrakce do 60, takže prostě nic :€\€: Dr. se mě pak ptal, jestli chci už jít na vyvolání nebo to nechat přirozeně, tak jsem řekla, že vyvolat a čím dřív, tím líp :///: tak hned volal na oddělení rizikovky aby zjistil jak to vypadá s volným místem, takže nástup v pondělí v 8h ráno - hurá :\x: já už se taaaak těším na tu naší potvůrku...no máme před sebou ještě celý víkend, tak si to třeba ještě rozmyslí a bude chtít ven dřív - kéž by :h:
a jak jste na tom vy co máte taky už po termínu? Kolik nás tu ještě je 2v1?

Ahojky tak to bud ráda,že máš tak hodného doktora já byla dnes taky na KO a řekl mi že mě prostě těch 10dní přenášet nechá,že vyvolání nejdřív ve čtvrtek :r:

In reply to by Maja bobrik

To máš ještě dobré.... já jdu teprve k dr 10. den co budu přenášet :( a než kdesi cosi, určitě mně porod vyvolají nejdrříve po 13ti dnech přenášení!!!:( vůůůbec nechápu, proš nás tolik trápí!!! Já jak půjdu k dr na KO v to úterý, tak mu řeknu, že bud ten den nebo hned druhý (i když bude svátek), chci jít na vyvolání! A prostě bez keců.... pokud do té doby neporodím, což moc velká šance není. Už je to prostě na palici :(

In reply to by Mispulin

Budu držet palečky aby měli místo a vzali tě hned ten den (pokud tedy neporodíš do té doby, to ti samozřejmě přeju ještě víc...)
jinak prosím tě, mám asi hloupý dotaz, ale my to nikdy nedělali - jak se dělá ten svařák? Jako grog - tj. trošku vína zalít horkou vodou nebo se to musí to víno vařit? A myslíš, že pomůže i z růžového vína?

In reply to by Ajinka83

Děkuju moc, jsi hodná...
Tak svařák jsem si právě uvařila a mám ho před sebou. Grog nevím jak se dělá. Ale svařák dělám vždy z netu tak to:
Trošku vody povařit s hřebíčkem(4ks) a skořicí(1ks), cca 3min, pak tam vliju víno a cca 10min povařím, ale prý nesmí vřít, jsme kolečko měla na 3 (na půlce) a dáš tam cukr dle tvojí chuti. Já mám dnes u bílého, tak doufám, že je to fuk, z jakého to je vína ;) Udělala jsem si opravdu jen 1,5dcl, víc raději ne... to by byla bomba kdyby se nám to povedlo co?? Sice jsem byla ráno ve sprše, ale ještě si dám pak teplou vanu.

In reply to by Mispulin

Tak hřebíček nemám a skořici jen tu sypací, tak svařáček nebude :r: no tak snad stačí vínko...grog se dělá jen tak, že se troška rumu zalije vařicí vodou...tak to jsem zvědavá jestli ti to zabere a nebo tě tu zítra ještě uvidím ;)

In reply to by Ajinka83

jejda, to je škoda:( vínko jsem si 1 za měsíc dala taky...ale asi to účinky nemá...svařák je výraznější skrz to koření- sklenička už nepálí, ale když se napiju, cítím tu sílu, jako by to pálilo, ale nepálí... asi to tak má být, aby to poštouchlo mimi pryč:) Ahaa, já nemám ráda rum.
Nooo mám Vás tady moc ráda, ale vzhledem k situaci, Vás klidně uvidím až za 4 dny :€):

In reply to by Mispulin

:///: to věřím :s: taky bych si už ráda dala 4-5 dní pauzu od pc ;)
já rum taky nemusím :n: ale grog je docela dobrý, hlavně při chřipce, nebo ještě čaj s rumem, to se pak člověk z toho krásně vypotí :D

In reply to by Ajinka83

přesně 4-5 dní :///: ale stejně tu pak tak často určitě nebudeme jako ted...já se tak nudím, že tu jsme pečená vařená, když jsem doma... aj bych něco tvořila, ale brní mě ty blbé prsty na pravé ruce...
Nevím, já se celkově s rumem nebavím:)
Jinak tu mám ještě čajový svařák, co se ted prodává v sáčcích a byl v akci v Tescu, je to mňamka, akorát je tam velký rozdíl, že je v něm max 0,3% alkoholu :€):

In reply to by Mispulin

No uvidíš já tu jsem teda denně i když doma jednoho prcka už mám, jen přes léto to tady trošku zanedbávám :) ale co u PC když je venku krásně že jo :€s€: tak jsem zvědavá jestli to budu zvládat sem chodit (a na FB) se dvěma dětičkama...
ten čajový svařák máme myslím ještě nějaký doma, tak to zkusím, myslíš že by taky mohl pomoct? :) i když mě už asi nepomůže nic, jenom to pondělní vyvolání :s:

In reply to by Ajinka83

no jo, ale prcka už máš většího, není to miminečko :) ale vzhledem k tomu, že já čekám první, tak toho budu mít asi plné kecky i když je nás plný barák. Ale chci se nejvíc starat přeci jen já a táta když bude z práce doma.
Hihi, to asi nepomůže, to je spíš čaj :) ale klidně si ho dej, je dobrý... já mám doma malinovy a mix višní, brusinek a jablek....
Teď si vařím maliníkový čaj a zjistila jsem, že je skoro celý sáček fuč... piju ho asi od cca 34tt, ale ne pravidelně. Jsem ráda, že jsem ho už skoro vypila. Ale moc mně teda nejede a to mám jinak bylinkové ráda

In reply to by Mispulin

No ono starat se o to miminečko je daleko míň náročný, Verča je teda dost klidný dítě (kdyby nebyla, tak rozhodně nejdem tak brzo do druhého...), ale i tak dá zabrat, zvlášť teď na konci těhu když se sotva hýbu...já maliník piju taky asi od toho 34tt a tedy poctivě každý den (to už je spotřebovaných krabiček), ze začátku jednou denně, teď minimálně dvakrát a dá se říct že mi chutná...ale to lněné semínko nějak poslední dobou flákám...to mi moc nejede :(

In reply to by Ajinka83

jo tak to joo, ještě že je Verunečka hodná.
Teeda, tak to jsi poctivka... já mám ten sypaný maliník, takže to bude asi na více hrnečků....
A lněné semínko jsem vůůbec nezkoušela. Akorát po sprše mažu hráz.
Jinak mám za sebou svařák, teplou vanu, piju čaj a ještě za hodinku a půl dorazí manžílek tak se vrhnem na tu akrobacii :///:

In reply to by Mispulin

Já mám ten sáčkový od Megafytu, v jednom balení je jen 20 sáčků, tak to je hned vypitý...masáž hráze nedělám, prováděli jsme to v prvním těhu a je fakt, že jsem nebyla ani nastřižená ani natržená, ale jestli to bylo tím kdo ví...
Teda ty jsi se rozhodla, že dneska prostě Natálku ven vyženeš viď ? ;) já si teď udělala ten čajový svařák, nic od toho teda nečekám, spíš jen tak na chuť :)

In reply to by Ajinka83

aha, tak 20 sáčků je opravdu hned fuč, kdyby jeden denně, tak na 20dní.... no vidíš to, tak to třeba pomohlo ta masáž...ale já nemasíruju, nevím jak, tak to akorát promažu tím olejíčkem na to. Heeej byla bych nejštastnější člověk na světě kdyby jsem o víkendu porodila. Ale raději si nemůžu dávat šance, pak budu nešťastná, jak se znám...jj jen bumbej, je to dobrota. Takový výraznější chuť jak normal čaj...

In reply to by Mispulin

Já taky nemasírovala...to manžel :///: měli jsme to tak trochu jako spestření :|-|: ona správná masáž hráze musí prý bolet, takže se fakt snažil, ale teď už se mi do toho nechtělo, tak jsem ani žádný olejíček nekupovala...navíc si myslím, že už to dole mám přece jenom volnější po tom prvním porodu, tak že bych se natrhnout nemusela (pokud teda nebude mít Káťa moc velkou hlavičku...), no uvidíme jak to všechno dopadne :)

In reply to by Ajinka83

Jo takhle, tak to bylo super:) ale proč ne, když mu to nevadilo. Mojému by vadilo mně dělat bolest, takže by to vyšlo uplně na stejno, když si to máznu já sama :///: ale vím že to má posprávnu bolet, ale prý komu to dělá zle, tak prý aspoň mazat, tak jen mažu, protože to fakt jinak neumím, ani nevím jak.
Olejíček je hodně vláčný, takže snaaad to aspon k nečemu bylo- aspon teda trošku.
No jo, kdo ví, jak budou ti naši drobci velcí :00:

In reply to by Mispulin

No on to dělal jen kvůli mě a né vždycky to bylo o masáži, takže to kolikrát vlastně ani vůbec nebolelo :///:
no jsem zvědavá jak bude ta naše potvůrka veliká když už je tam tak dlouho po termínu...bojím, bojím...ale snažím se uklidňovat tím, že mi na tom druhým UZ řekli, že je menší a taky že Verča byla drobek, tak snad víc jak 3,5kg mít nebude...

In reply to by Ajinka83

tak to je super ;) ale nakonec to stejně nebyla masáž :s: :s:
Nooo taky bojím bojím... taky mi dycky tvrdili že je menší...ale musíme se nechat překvapit- nic jiné nám nezbývá. Manžílek je ve sprše, tak se loučím. Dáme mega rychlovku a uvidíme, zda se něco bude dít. Ale velké naděje si nedávám. Ale tak aspon si nebudu moct říct, že jsem pro to nic neudělala, Paa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahooooj....
Jooooo stále tu straším a budu tu asi strašit hodně dlouho!!! :€{€: :€{€: Takže jsme ve vnitř určitě stále zaštuplovanááááá a nic se nezměnilo! Už mě to nebavíííííííí, ne a ne a ne!!!!
Takže to vidím tak, že zítra jdu na to ktg opět, v úterý KO u dr a tam mu prostě řeknu, že chci jít nejlépe ihned do nemocnice, nejpozději ve středu!
Člověk se snaží a prostě to fakticky nejde! Už se nesnažím, fakt ne. Nechám to tak.

In reply to by Mispulin

To je mi fakt moc líto, že to včerejší velký vyhánění dopadlo špatně :|€|: já už mám aspoň jistý to pondělí, tak už jsem se na to taky vykašlala, ale řeknu ti, kdybych na tom byla jako ty, tak asi zešílím :€z€: taky jdu zítra na monitor, máme ho na 10.30, tak pak jedeme k moji mamce na oběd a rovnou jí tam už necháme Verunku, no bude se mi teda hrozně stýskat, ale vzít si ji sebou bohužel nemůžu...
Nevíš prosím tě kolik mimča teď ke konci těhu přibírají?

In reply to by Ajinka83

Jako nějaké bolesti mám, ale žádná hrůza. Spíš mně to občas přijde jakoby bolest při nadýmání.
Taky jdeš zítra na monitor? Nebooo, zachvilečku budeš zase s Verunkou. Oni to u babičky zvládnou.
Právě že nevím kolik přibírají, taky by mě to zajímalo.... ale zdá se mi, že jsem slyšela, 200g za týden? Ale nejsem si jistá

In reply to by Mispulin

Já vím, že to zvládnou, výhoda je, že je Verča na babičku fakt hodně zvyklá, tak by to snad mělo být bez problémů...
200g za týden? To by ještě šlo, ale snad to není víc...

Ahojenky...
Tak to je supeeeer a tiše závidím, fakt.... to u měě vyvolat nechtějí ještě :€\€: nechápu proč jsme se nemohli třeba taky domluvit na pondělku. Však já nechtěla jít hned dnes...ale dle mě by se mohlo jít na vyvolání cca od 8 dne přenášení, určitě není potřeba déle čekat.
Ale snad se ti porod rozjede ještě doma o víkendu, to by bylo supeeer:)

In reply to by Mispulin

Neboj, taky se už brzo dočkáš, třeba porodíš i dřív jak já ;)
a řekli ti už aspoň kdy by ti ho asi tak vyvolali nebo se k tomu vůbec nechtěli vyjádřit?

In reply to by Ajinka83

nooo to by byl fakt zázrak.... dnes budu hopsat na balonu, navečer si dám po týdnu zase 1,5dcl svařáku a jak dojde manžílek z odpolední tak zkusíme zase :*O*: ale velké naděje nedávám, když jsem v úterý byla zase jen na špičku prstu a hrdlo jen 2. Ale nikdo neví jak vypadám po 4 dnech ve spod, tak to zkusíme. Noo nikdo se se mnou o vyvolání nebavil. Jen dr říkal, že v úterý se domluvíme na nemocnici, tak kdo ví kdy. Ale to mu kdyžtak řeknu že hned nebo druhý den.

No tak to je super že máš už termínek na vyvolání.A možná to bude jak u Gejbinky a malá se rozhodne jít ven dřív :-D to se budu těšit zase na další miminko jupííííí.Noa já si počkám na toho svého raubíře do konce měsíce.

In reply to by tauruska

Bylo by to fajn, ale na druhou stranu to vyvolání má pro mě jednu velkou výhodu - zvládneme v klidu odvézt Verču k babičce :)
Jinak co ty víš, třeba až do konce měsíce čekat nebudeš ;)

In reply to by Ajinka83

Tak já taky řeším jak to udělat potom s malým kdyby to na mě přišlo.A já mám TP 25.11. A jelikož cítím jak se mi šprajcuje o žebra,no nevím jestli bude chtít jít ven.Ale uvídím,se mu divím že po tom jak někdy tahám malého tak se tam drží jak klíště :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka