Mokré tričko..co to jeee????

20.07.2010

:C]]: Ahoj holky...tak dnes jsem se trošku lekla :$$: Chodím si doma po bytě v tričku bez podprsenky a najednou koukám, že mám mokré tričko na prsou :$$: od nějaké mazlavé tekutiny a některé flíčky už jsou zaschlé a je to tvrdé jako od škrobu :!k: Chlopek na mě čučí, co si prohlížím prsa :#o: :€\€: :€Ss€: a já na to, že mi asi něco teče z prsou....A on, cože???Mlíčko, už??? :C]]: Tak jsme hned koukli do chytré knihy a tam to bylo napsané, že je to normální.... :s: A on na to, jé tobě to ztvrdlo na tom tričku.....to vypadá jako, kdybys měla mokrý sen :s: No jo chlapi :€m:

Tak to pojmenování je trefné.. :one: já musela od 6.měsíce v podprdě už nosit vložky, sem tam jsem protekla, ale hlavně v noci, když jsem spala...

In reply to by Markytka004

No nevím, možné to je, ale mi teklo v těhu a v porodce malý řval hlady a mlíko se pak rozjelo, ale málo a trvalo dost dlouho, než jsme cisterny vycvičili, aby dávaly, kolik ¨mají... Tak ať se to u tebe vyplní a mlíčka je dost... Pa

In reply to by simonides

ja jsem ted tehotna po druhe u prvni holcicky mi to teklo od 4 mesice tehotenstvi a kdyz jsem porodila mela jsem okamzie mleka az prilis moc prijela jsem z porodnice a mleko mi teklo doslova proudem..az po mesici si nejak zvykly prsa a opravdu se plnily jak mely podle potreby male....a to mi rikal doktor ze ma pribirat mala nanejvis 200gramu tydne a ona pribirala 580gramu tydne coz rikal ze mam moc vyzivne mleko ale nekojit tak moc jinak bude pry obézní byla baclata ale ted ji jsou 2 a pul a je uplne štihla nejde to na ni vubec poznat a ted to mam zase jsem ve 21tydnu a uz jsem po vecerech uplne durch....menim si i 3 tricka za vecer :( tak doufam ze zase budu mit dost mleka i pro maleho..:) mylsim si ze je to to nejlepsi pro miminko.....:)

In reply to by Markytka004

JJ, tak když už se prý čeká druhé, tak to je s mlíkem ještě lepší...tak to myslím, že budeš opravdu moct být dárcem :one: To je fajn, já totiž chci kojit co nejdéle,a el pořád kapku ápasíme...tak uvidím, jak to půjde... Mylý nijak nestrádá a dr. říkal, že je to v poho... Malému je 5 měsíců pryč a zatím je plně kojený a z porodní váhy 3,5kg už má teď přes 8kg ... :°: Tak hezkou druhou půlku těhu a hlavně bez problémů... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka