Ach joooo...já toho tchána asi zastřelím...

15.07.2010

Ahoj holky Tak u nás v Ostravě zatím zase od rána sluníčko :€s€: už bych brala trošku deště :s: Jinak nám dnes naše fenka Bibi :dog: problila celé ráno a taky měla průjem :r: No jo byli jsme včera u tchána a ten je specialista na krmení pejsků čím ho napadne :€d€: A můžeš mu to říkat pořád dokola, že to není odpadkový koš :spid: Ach jo
A taky vymyslel pro naši holčičku v bříšku :girl: nové zkomolené jméno :|€|: To je taky jeho lahůdka :€{€: Ptal se jestli máme jméno a já hloupá mu ho řekla .....bude to Klárka :C]]: A on hned každému začal říkat..budeme mít Klariona :€\€: :€\€: Je hroznej :#o: :€[€:

Tak to máme stejný. Když dáme psa tchánům na hlídání na týden nebo na dva, tak když nám ho vrátí, pravidelně navštěvujem veterináře. Ale poslední účet jsme jim dali zaplatit a od tý doby už se krotí.

In reply to by Fairy

No tak to je dobrý...jenže on vždycky dělá jako že nic...a šup v nestřeženém okamžiku jí něco dá.....Anebo, což je úplně originální, všechno jídlo co nesní háže přímo z terasy k plotu a oni si to tam pejci najdou sami, že :€\€:

In reply to by Bibilotka

Přesně tak to dělá muj tchán, když se nedívam, tak mu něco šoupne a když ho přistihnu, tak se u toho začne tlemit. Máme 4,5 kg pudla. Jednou ho nehlídali a pes asi někde venku u popelnice sežral síťku z uzený rolky nebo nějakýho masa. Týden to měl v žaludku. Zvracel nám doma na koberec a po týdnu co byl od nich pryč tu síťku vyzvracel. Bylo to smotaný a vypadalo to jak nějakej parazit, měla jsem z toho vážně šok. Veterinářka se toho taky lekla a když to rozbalila, tak jsme zjistili, že je to síťka. Kdyby se to dostalo do střev, tak nám mohl umřít, ještě štěstí, že to vyzvracel. Ale tchán je pořád v klidu. Náš pes je blbej, uteče a tchán ho venčí na volno. Jednou mu utekl a našel ho až na další křižovatce. Nebo nám volali a chlubili se, že náš pes plaval ve Vltavě. No vždycky trnu, když musí být u nich.

In reply to by Fairy

No tak to je teda mazec...Tak to bych asi nerozdýchala....to bych mu nedarovala!!!!!Chudáček malej....pudlík:-)
Nejhorší je, dívat se na to nevinné zvířátko jak se trápí a ty mu nemůžeš nijak pomoct....
Taky mám docela strach, když jim ji tam na pár dní necháme....A to ještě nemáme mimčo...cobude dávat naší malé????ach jo...nemáme to jednoduché...

a jste aspon panelákový..jestli jste si to dostatečně užili s tím :dog: :///:

ahojky jojo my teda psa nemáme, ale segřina tchýně ho krmí vším možným,dává mu i kafe, takže totální blázen. Jinak můj tchán ujde ale docela mě štve jak příjde z hospody nebo přijede z lesa (myslivec) a okolo 1,2 cvičí pod našima oknama psi, no co nay to vříct a když jsdu malému ohřát mlíko a potkám ho v kuchyni:tak se mě překvapeně zeptá: " ty nespíš?" co na to říct

In reply to by Arutha

No tak tohle taky znám....my když tam spíme a jdeme s nima na pivko, tak většinou odcházímedřív domů a rodiče se vrátí tak dvě hodinky po nás a to my už spíme :00: A tchán se začne vítat se svým psem a dělá různé pazvuky :$$: a taky nás všechny pobudí :€\€: Ještě, že s nima nebydlíme :C]]:

tak naši i tchánovci taky psa krmí vším možným, už ví, že jí jen granule, ale stejně se vždycky zeptaj "můžu jí dát tohle?" a pak jí to potajmu daj. Naposledy se nám poblinkala v autě a vyblila salám, kdo jí ho asi dal, že :-)
Tchán je asi vtipálek :-)

In reply to by Renecka

No tak naše Bibi nejí jen granule,ale že bych jí dávala grilované maso a špek, jak to dělá tchán to teda ne :€\€: Už švagr(jeho syn), který bydlí vedle nich s ním dělal pořádky :€Ss€: :spid: Sypal totiž jejich psům přes plot suché pečivo atd.....nechápu :€\€: Přitom má taky psa...labradora a tomu takové blafy nedává... :€{€: Jinak vtipnej on je, ale jen vůči ostatním...jinak je to pěknej morous... :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka