Tak jsme taky na světě :-)

14.04.2010

Ahoj všichni,
tak už se taky hlásíme po návratu z porodnice. Dočkali jsme se a nemuseli jsme ani na vyvolání. V pátek 9.4. v 5:20 se nám narodila Nikolka, měla 54 cm a 4,53 kg. Byla opravdu veliká, takže porod byl náročný, ale to popíšu zase jindy. Chtěla jsem vám dát jen vědět že už to máme úspěšně za sebou :-).
Zdravím všechny maminky a těhulky :-)

Evi gratuluju, sice požděně, ale přeju hodně moc zdravíčka.

In reply to by gaba 1

ahojky, jj, my taky, svoje dny taky někdy Nikolka mívá, ale to my dospěláci máme taky. Na prochajdu můžem, ale my spíše odpoledne, dopo se snažím dělat věci do práce,..

Holky, moc vám všem děkujeme za gratulace :-). Nikolka byla opravdu velká, ale zvládli jsme to. Jak bude víc času, popíšu ještě porod :-).

mocinky gratuluji k princezně tedy ale ta se měla krásně u tebe v bříšku :one: :qu:
přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka at vám dělá Nikolka jen radost

Moc gratuluju :-) Já mám termín až 22.dubna,ale už se nemůžu dočkat. Hlavně oběma hodně zdravíčka :-)

Ahojky, velká gratulace, teda Nikolka je macík, hlavně že jste to zvládli :one: :\x: :\x: :a:

Obrovská gratulace :///: Teda míry opravdu se malinkej v bříšku mooooooc dařilo :h: Věřím , že porod byl náročný ....hlavně , že je vše v pořádku :one: Krásné odpoledne :a:

Nikolka pořádnej kousíček. :one: Hlavně,že je vše o.k. a máš to za sebou :qu: .Moc blahopřeji!A závidím,že už to máš za sebou.Opatrujte se!!! :C]]:

tak Tvou Nikolku vítáme na světě. Přejeme Vám hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a všeho dobrého. ta Ti ale mamčo musela dát zabrat. Hlavně, že jsi to zvládla :one: . Veliký obdiv. :qu: :qu: :qu:

Strašně mooooc Vám gratulujeme a přejeme hlavně zdravíčko...!!!!!!! :a: :h: ...ty jo, ta je velká.... :qu: ...

Teda ta byla peknej macicek :c: ...ale hlavne ze jste to zvladli...My jsme rodili s rucickou u hlavicky takze je to to same co rodit 5tikilove dite :s:
Gratuluji :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka