jak si hrajete s 3.měsíčním mimi?

07.04.2010

co děláte celé dny s tema malinkýma Zlatíčkama?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

snad celý den, spíme přes den totiž jen po dvacetimutách, takže jak se vzbudí, nakrmíme a hrajeme si dvě hodiny a pak zase uspáváme, ve třech měsících to bylo hodinu a půl

tak nějak podobně jako ostatní, vezmem si koš se štěrchátkama a jedno mu ukazuju, dávám do ručičku, ukazuju jak to štěrchá a tak, když ho omrzí tak to střídám, pískám,štěrchám,šustím, pak si vezmem barevnou knížku lehnu vedle něho dám mu to před obliček a aby dosáhl ručkama a čtu,, to ho hrozně baví, pak pustíme písničky a já si nad něho stoupnu a tancuju jen tak lehce a zpívám mu, má nějaké oblíbené takže ty na nás platí, vykládáme, pak třeba jen kolem něho chodím a uklízím a on pozoruje, ale nesmím se otočit zády to už na sebe hned upozorňuje, pak tak kolem půl druhé jdeme ven nebo ho dám na balkon a spinkáme tak do šesti, pak dojde táta a vykládá si s ním a on si stěžuje na maminku, prostě brble a brble a směje se a máma se může jít zahrabat. A to zrcadlo to je super pořád se do toho směje, někdy jen posadím před televizi do houpačky, pustím pohádku a je chvíli klid.

ahoj, my to máme asi takhle: ukazuju malé hračky, říkám co je co, ty lehčí jí zkuším dávat do ručky, ikdyž o to zatím nemá velký zájem, pak jí dám takovýho šustivýho broučka a ona si šustí, to jí baví, pak děláme letadlo, říkáme říkanky, čtu jí z veršované knižky, pasema koně a snažím se jí učit přetáčení. a když třeba potřeabuju uvařit nebo něco udělat, tak to komentuju, říkám jí co dělám, nebo kam půjdem na procházku a tak.. pak taky různý kravinky jako berany berany duc, a nejradši mám když prdím pusou, to se směje a vejská si u toho.. včera jsme byly poprvé cvičit a bylo to super, takže si ty cviky opakujem i doma a říkáme u toho říkanky.. to je asi vše..

My si hrajeme tak, ze ho dam na deku na zem a ukazuju mu hracky, davam mu je do rucicek, delam na nej xichty, zpivam,ctu mu knizky, cvicim s rucickama :€p€: a nozkama..bavi nas koukat na sebe do zrcadla a sklebit se :€m: A jeste mi obcas vali sudy, dam ho na brisko a to ho zrovna moc nebavi, tak se mi kolikrat uz toci na zadicka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka