poradna ve 38tt

03.03.2010

Ahojky maminky, teda musim rict, ze des :00: ...Uz chodim do porodky a vubec se me tam nelibi...cekala sem dve a pul hodiny, nic sem se nedozvedela, akorat po mem dotazu, jestli je monitor v poradku, rekli, ze jo a pak me rekli, ze mam porodni cesty krasne nachystane...(ale to me rikaji uz od 35tt :? )...UTZ bude az priste pry, ale ja fakt doufam, ze uz zadne priste nebude :n: ...Musim to tomu nasemu mrneti vysvetlit :s: ...Jinak dneska kdyz sem vstavala, ze me vypadlo trochu ruzoveho hlenu, tak snad to bude zatka a brzo se zacne neco dit, ale bylo toho hodne malo, tak nevim :? ...Ale jinak se mame dobre, nic nas netrapi, vsecko je OK a tak si snazim uzivat tech par poslednich dni, kdy sme jen duo :s: ...Mejte se krasne a pozdravujte miminka

Tak jestli to vysvětlování zabere, tak nezapomeň dát vědět jak jsi to mimískovi přesně vysvětlovala..:s: Už by se mi také líbila, kdyby Beunka byla na světě..;) A kamarádovi dvojnásob, potřebuje jít na dogtrek a já bych měla hlídat zbylé pejsky..:) Tak jsem zvědavá, jestli mu splníme přání..:) Pac..:k:
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

mě už zátka začla odcházet včera a pořád nic ... a to jsem dnes 40tt+2 dny. :00: Tak ať to máme brzy za sebou a ty ať nepřenášíš jako já,ju. :k: :)

In reply to by Lyret

Jé lyretko, tys ještě pořád 2v1? :( Tak to ani řádění nepomohlo?? Snad to byla zátka a už ti nic nebude bránit toho prcka dostat na svět! :)

In reply to by Lyret

Tak přesně takhle mi bylo včera a dneska mě celý den bolí břicho jak při silné MS. :( bohužel pořád, žádný stupňování, zhoršování, zlepšování.. Prostě nic. :( Asi se mi teď budou střídat blbý dny s těma energickýma.

ahoj, jestli to byla zátka tak už asi brzy.... mě odešla 17 a pak ještě trochu 18 a malý se narodil 21.2. tak držím palečky a přeji pohodový porod

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky