Z poradny do porodnice. Ale jak?

01.02.2010

Ahojky děvčata, chtěla bych se zeptat.
Dnes jsem 36+3 a měla bych se jít taky už ukázat do porodky, ve které se chystám rodit (zatím jsem chodila pouze do poradny ke svému gyn.). Jen by mě zajímalo, v pátek jdu ještě do poradny, tak jestli mě pošle do porodky s výsledky z bakteriol. stěru, nebo si tam mám zavolat sama a jet už třeba ve středu. Je lepší ještě počkat do pátku nebo můžu zajít do porodky z vlastní iniciativy. Abych tam nešla teď (porodopis a já nevím, co se tam poprví ještě dělá) a pak znova na doporučení mého gyn. Mám tedy počkat, až mě tam můj gyn. pošle? Budu rodit v Kolíně, a když jsem si tam před měsícem volala, tak mi řekli, že mám přijít měsíc před porodem, ale nevím, jestli mě tam pošle dr. a nebo jestli se počítá s tím, že si to všeho vyběhám sama. Děkuji za všechny odpovědi. Mějte se krásně a pozdravujte mimísky a bříška.

Tak v pátek uvidím, co mi řekne doktor v poradně, to bych měla mít i ty výsledky na streptokokouše :D , snad mě tam pošle sám. Se ho zeptám, no. Mě jenom pořád zaráží, že mi ještě nedávno hrozil předčasným porodem, tak by mě do tý porodky měl radši poslat dřív, kdyby náhodou, že jo? Zatím díky holky za rady, moc mě uklidnilo, že se tam poprví chodí i dýl než měsíc před porodem, že záleží na gyn. kdy mě tam pošle. Jo, tu tašku mám už sbalenou a to všechno už v ní mám, já už to tady někde četla, co s sebou do Kolínský porodky. Zatím děkuju.

AHOJ, MĚ DR. PROPUSTILA ZE SVÉ PÉČE VE 37TT. MĚLA JSEM UŽ PO STĚRECH A VÝSLEDKY. ZAVOLALA JSEM SI DO PORODNICE A OBJEDNALA JSEM SE NA MONITOR+PORADNU. NAKONEC JSEM SE ANI PORDNY NEDOČKALA. V DEN, KDY JSEM TAM MĚLA BÝT JSEM UŽ MĚLA U SEBE MIMINKO :s:
TAKŽE AŽ BUDEŠ MÍT VÝSLEDKY STĚRU TAK SE DR. ZEPTEJ-ZDA JEŠTĚ KNÍ BUDEŠ CHODIT NEBO ZDA SE MÁŠ UŽ OBJEDNAT DO PORODNICE. JSOU TOTIŽ GYNEKOLOGOVÉ, KTEŘÍ PORADNU DĚLAJÍ AŽ DO PORODU A DO NEMOCNICE CHODÍŠ JEN NA MONITOR-COŽ MI PŘIJDE DOCELA BLBÉ-ZBYTEČNÉ LÍTÁNÍ OD DOKTORŮ K DOKTORŮM.

ahojky já se ptala své doktorky ted v poradně jestli je v Brně potřeba se hlásit do porodnice a onamne řekla že ne,prý mne tam stejně pošle měsíc před porodem na vyšetření aby si mne vyšetřili sami tak si myslím že u tebe to bude stejné :one:

Neboj dr. tě tam určitě pošle, problém by byl asi jen, kdyby jsi rodila v Praze, to už by bylo asi pozdě :-)

Ahoj já rodila v Kolíně a měla gynekoložku v Praze, prostě mi jednoho dne řekla ať jdu příští poradnu do porodnice. Tak jsme tam dojeli zašli na šestinedělí tam sepíšeš porodopis a pak tě pošlou o patro víš do gyn. poradny, tam tě objednají na kontrolu. Na mě tam všichni působili moc příjemně. A jestli ti ještě můžu poradit přibal si do tašky pokud nemáš toaleťák, plínky pro miminko, vložky ( jsou tam ty hnusný). Rodila jsem v srpnu snad se nic nezměnilo.
Jediný co se mi v Kolíně nelíbilo byl přístup dětských sestřiček mohly být více ochotný, ale každý jsem jiný a líbí se nám něco jinýho.
www.prckoviste.cz/eliskakucerova

dr mi do prukazky napsal ze mne predava do porodnice a ja si tam pak zasla a oni mne objednali..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka