Je to vůbec možné?

31.01.2010

Ahojky holky,

chtěla bych se zeptat, jak Vám Vaši drobečci papkají. :$}: Mě moje sedmiměsíční zvířátko spapá dopoledne celou ovocnou přesnídávku, kterou zapije trochu čajíkem a pak k obídku sní celou skleničku zeleniny a chtěla by ještě, kterou rovněž zapije čajíkem a večer dostane kaši, ze které zbydou jen čtyři lžičky, jinak ještě cca 5x kojím během dne. Je to vůbec možné, aby takhle papkala? :dance: P.S. Kojím a s příkrmy jsem začala teprve pořádně v pondělí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj nám je taky 7 měsíců a papáme o sto šest.Ráno sunar k sváče výživu,pak oběd zeleninku nebo polévku,sváča jogurt,nebo ovoce,a večer pěkně kaše lžičkou celý talíř!!A spíme až do rána.pa pa :hu:

Ahojky, máme to takle : ráno mlíčko, dopoledne ovoce, na oběd polévku nebo maso a zeleninku, na svačinku přesníkávku ovoce a před spaním mlíčko. Malé bude 8měs.

Buď fakt ráda že ti papá. Tento víkend jsme měli doma od přítele syna z prvního manželství a toho bychza jeho jezení trefila. párek v rohlíku to si dá,ale jídlo ve kterým je zelenina tak nejí. on prostě zeleninu vůbec nejí a to mu je 5let. pokaždé když ho máme je nemocnej. jediný co jí jsou brambůrky, tyčinky a kinder vajíčka.už mě to začíná pěkně štvát. takže si užívej že ti pěkně papká.

No tak to vážně bud holka ráda,my máme taky sedměsíců a s jídlem to není žádná sláva jak bych byla ráda kdyby tak hezky papala.Někdy se stane že spapá dost,ale jsou dny kdy prostě zeleninku nechce ani za nic,ale přesnídávku tu by tlačila pořád,ale musí se naučit jíst pořádně i zeleninku.MOje dokrotka mi řekla že mám začít prvně jablkem a v tom je ten problém naučila se na sladké a to druhé jí skrátka nechutná tak pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka