jak spí?

16.01.2010

Ahoj holky jak vám spí drobečci? Naše skoro celý den a v noci 6 hodin. A máte taky problémy s krkáním? Co s tím, neúčinkuje ani hození na rameno. Moc nekrká. Pak dostane škytavku a zase kojim. Třeba takhle 3x po sobě, ale pak zabere a zase spí. Teď spí zase už skoro 3 hodiny.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsme na tom stejně. Máme 20dní a moc se nám krkat nechce. Někdy se to podaří, když jí hned po kojení prudce zvednu a položím na rameno. Někdy se to nepovede vůbec a hned mi na rameni usíná. Přes den ji musím na kojení budit a v noci se co 3hoďky budí sama/přesná jak hodinky/ :!k: D.

In reply to by PetraZe

Já myslím, že na novorozeně je to normální. Spíše bych měla strach, že mi bude snižovat váhu, když budeš kojit co 4 nebo 6hodin. Já kojila první týden doma co 4hodiny a snížila se jí váha. Doktorka mi doporučila přes dne budit co 2hodiny a v noci co 3hodiny a krásně mi postupně přibírá.D.

In reply to by daskavel

to ale stejně nepoznám, protože u doktorky jsme byly 11.1. to bylo Karolínce 11 dní a přibrala za týden 160g a pak jdeme až 15.2. takže jestli se jí sníží váha poznám až za pěkně dlouho. Ale myslím, že by asi řvala, kdyby měla hlad. A to ona zase pěkně spinká, když konečně zabere, po jídle jí to tak dvě hodinky trvá.

In reply to by PetraZe

Malá si o jídlo neřekla...pořád spinkala...pak měla o 200g méně. /Já si ji vážím na kuchyňské digi váze:o)/ Proto mi doktorka poradila, ať ji na kojení budím, aby měla pravidelný příjem mléka. Večer mi spí klidně i 5hodin, kdybych jí nechala.D.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky tak, vždycky jsem na chvilku položila na postel a pak zvedla a bylo to. :)

to je teda spáč, buď ráda, kéž by jí těch 6h v noci vydrželo... Mě malá taky moc nekrkala, neřešila jsem to, prostě jsme neodkrkávali. Škytala často, blinkala, to je v tomhle věku normální. Čím bude starší, bude míň škytat, míň blinkat, víc krkat brzy po jídle.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka