Můj porod

01.08.2009

Ahojky holky!
Dnes máme týden co jsme vykoukli na tento svět!
Můj den před tím co mě manžílek odvezl začal tím že jsem vztala dala si snídani a pak trochu poklidila a pozbytek dne bylo všechno v poho žádné tvrdnutí bříška ani žádný poslové no prostě žádný sebemenší náznak porodu...na večer kolem 17 hoďky přijel manža dom a já uklízela na zahradě tu pohromu co nám zanechala vychřice ze čtvrtka no prostě hrabala jsem šišky spadané od sousedovic stromu...dodělala jsem to a šla udělat véču pak se vysprchla a říkám si že hlavu si umyju až ráno co příjdem z hub...jenže ve 22 hodin jsme šli spinkat a jak jsem pěkně usla tak ve 2 hoďky ráno jsem se vzbudila že nemůžu zastavit čůrání něco teklo a já vyskočila a budím manžu že mi praskla voda ten vyskočila jakoby nespal a hned co že má dělat říkám mu nic já si umyju hlavu a vysprchnu se tak poctivě čekal a hlídal mě!
Asi ve 2.30 jsme odjeli plně zbaleni do porodky a už začali pravidelné bolesti po 15 min....přijeli jsme a hodinku zapisovali příjem a mezitím monitor na mimi pak prohlídka od dr. a..otevřená na 3 prsty...tak jsem byla na hekárně až do 5 ráno než vztahy byla po 5 min. ..pak dr. řekl že jsem na 6 prstů a že mám dostat klystýr a čípek ... no a pak se to rozjelo ráz na ráz a za další hoďku jsem byla na sále s napíchlou kanilou a tančila pánevní tanec s dalším čípkem a pak... rychle na kozu a zatlačit...zatlačila jsem celkem 4x a za pomocí sestry která mi tlačila na bříško jsem od dr. slyšela že už vidí hlavičku a ať se nadechnu a zavřu oči a zadržím dech a naposledy zatlačím a...byla tam ...malá krásná a ubrečená holčička s vláskama na chvilku jsem zavřela oči a uronila slzu za to co jsem dokázala během pár měsíců a pak nakonec i pár minutek!
Pak už ten dovětek co bylo potom je trochu horší jelikož jsem rodila placentu dlouho tak mi museli vyvolat vztahy znovu a pak po porodu placenty jsem moc krvácela tak následovala revize a pak šití a na sále místo 2 hodin byly 4 hodiny!
Holky chci vám říct jen to že se není čeho bát jde to dobře a dá se to zmáknout všem vám držím palečky!
To malí štěstíčko co vám dají na hruď vážně stojí a na to co je kolem rychle zapomenete!
Kdo to dočetl až sem tak vám děkuju jste ohromný...
Páčko Martiii :a:

Martí gratulace.. :-) zvláádla jsi to bááječně.. A hezky jsi to napsala :-)

In reply to by Alisha

Ahojky kočí mocky děkuji i ty si to napsala krásně hned jsem to četla a krásný slzičku jsem ukápla jak nám to hezky vyšlo viď?!Páčko Martiii :a:

jeje, toho prutahu je mi lito..ale jinak jsi to zvladla krasne rychle, sikulka! gratuluju!

In reply to by meiah

Čauky mei no to bylo to jediné co mi jakoby ten porod trochu zkazil ale jinak kdyby to šlo vždycky takhle rychle a bez průtahu tak bych klidně rodila :||): každý rok :s: Páčko Martiii :a:

Tak další článeček u kterého jsem ukápla slzičku :-) Já už se tak strašně moc těším na porod... Blahopřeju k holčičce a mějte se moc zdravě :s:

In reply to by mamacita2

Ahojda mama mocinky děkuju já když jsem čekala na porod tak jsem taky chtěla strašně moc už rodit a pak to přišlo strašně rychle tak přeju aby to bylo u tebe stejně rychlé :||): a pohodové jako u mě bez velkých a nejlépe bez žádných komplikací!Páčko Martiii :a:

Ahoj Martiii :k:
Zvládla jsi to určitě skvěle a gratuluju k holčičce,hezky si to popsala.Měla jsi hezký a rychlý porod,i když sis po porodu užila své... :00: :00: :00: .Tak vám přejeme hlavně zdravíčko a ať jste šťastní a spokojení-celá rodinka :s: :!k: :a:
Paa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka