si to těhotenství užívám....

02.07.2009

ahojik všem,tak jsem tet v 26 tydnu,zjistili mi vysokej tlak,před pár dny cukrovku a zánět močáku a jakoby to nestačilo tet mám zvíšené jaterní testy,si to těhotenství fakt uživám......
Jediné co je pozitivum je že muj malej prcek je podle lekařu naprosto v pořadku a žadné zvláštnosti se u něj neprojevujou tak aspon tak,a jak snášíte vy těhotenství??????????

to mi je líto... A to se člověk těšil na těhotenství, jak si ho užije, jak bude v pohodě, a ono zatím vale vale slavný soude, že... Já si také užívám, jestli Tě to potěší - v 8. tt krvácení a hrozící potrat - klid na lůžku do 12. tt. Do toho angín, po ní následovaly průdušky. Od 16. tt krvácení z dásní - no tak fajn, OK, to se dá, paradentózu už holt budu mít do konce života. Pak se pomalu spustila pylová sezóna, měla jsem to silnější než obvykle, no fajn... Ve 30. tt dva žlučníkové záchvaty, po porodu jdu na operaci - vyndání kamenů, jsem na dietě, zhubla jsem kilo, co si víc přát. A k dovršení všeho mi dnes - 32. tt - zjistili zkrácený čípek, takže opět ležet, no proč ne... Ale malá je OK, všechny testy na VVV, cukrovku, atd... dopadly bezvadně, UZV nálezy jak mají být, malá nám váží už dvě kila, takže to bude macek, tak jsem stejně šťastná jak blecha, co jen by máma pro toho svého broučka neunesla... :cc):

In reply to by fli

Sice si užívám ale taky bych si to bez toho roštáka co mi děla neplechu v bříšku nedovedu představit a to krvácení dásní jsem měla taky ale do dvou tejdnu jsem se toho s pastou paradontax zbavila,tak ti přeju at ten start do životy má ta tvoje princezna lepší tež vtom tejdnu ahojik .......

Nezávidím teda! :( Já si taky "fakt užívala" těhu do 24.týdne, kdy jsem naposledy zakrvácela, do té doby pořád jen špinění a krev, furt nervy a slzy, jestli se to tam ještě drží... zlobil hematom.. ted naštěstí už ok.
Hlavně že se drží mimi, a ty hezky odpočívej, dietkuj a pečuj o sebe! :) Miminko to ustojí! :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka