poraďte mi prosím zdravotní sestřičky, ale i ostatní

18.05.2009

Prosím poradte mi, jak to mám udělat. s Deniskou 3 roky mám jít 1.6. trhat nosní mandle a má být v nemocnici přes noc, to by problém nebyl, ale doma mám ještě Terezku v té době bude mít již 8 měsíců a stále ji kojím v noci.Tatínek tam s ní zůstat nesmí, mají jen ženský pokoj, mamka nemůže a tchýně to odmítla hned, tak zbývám jen já,ale nevím co s malou Terezkou, zda mi dovolí si ji tam vzít sebou nebo ne.Nechci tam nechávat Denisku samotnou.Děkuji za jakoukoliv radu, jak to udělat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ptala jsem se na to jestli tam tatínek zůstat může a prý že ne, že mají jen pokoj, kde jsou samé ženské a že si máme domluvit dětskou kliniku,kam by ji potom převezli sanitkou, tak jsem to vzdala a objednala jsem ji jinde, kde nám to udělají ambulantně sice si za to zaplatíme, ale co bych neudělala pro svoje dítě aby nebylo stresováno z nemocnice, už tak jsme tam víc jak doma.
Děkuji Vám,asi máte jiné zkušenosti z nemocnicí u nás je ORL vážně příšerné a to nemluvím o doktorech

Můj manžel byl s dcerou taky na trhání nosních mandlí a normálně ho tam s ní do rána nechali, myslím, že je vše na dohodě. Drž se!

Určitě být tebou tak si zavolám na to oddělení kde budete s Deniskou po operaci ležet a řeknu jim svojí situaci.Myslím,že by neměl být problém,aby si tam mohla mít i druhou holčičku.Většinou jsou to pokoje jen kde je maminka s dítětem osamotě a tak kdyby sis vzala třeba cestovní postýlku,nebo by ti tam dali postýlku oni.Podle toho jak budou ochotní!A když to nepůjde,tak hold asi budeš muset mlíčko odstříkat a manžel nebo maminka malou nakrmí s flaštičky.

to je nejaka blbost, normalne oznam, ze mas treba druhe dite nemocne a proste manzel jde s malou na noc do nemocnice. Nemuzou prece diteti odmitnou rodice na pokoji. Ja bych se s nima neparala. Muj bracha se s zenou v nemocnici na noc s malym stridali a problem nebyl........

Ahoj, pracovala jsem na dětským jako sestra, ale co vím, tak tam sourozenci nebyli. zkus se zeptat přímo na oddělení, normálně tam zavolej. Ale nechápu to s tim ženskym pokojem, to je hovadina. Když zůstával tatínek s dítětem v nemocnici,tak se vždycky pokoj našel, to nechápu. Tak hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka