Přidat komentář

In reply to by jana03

Kočko, je mi to líto, chápu, že musíš být na něj za to nas*aná, to pak touha po milování vyprchá, když si člověk představí palici v ruce a jak ho tluče.

Já nechám chlapa vyspat třeba v sobotu ráno, pak si ji vezme a já jdu spát. Nebo se třeba on vyspí v sobotu ráno a v neděli ji má hned od rána. Vystačí si spolu tak 3-5 hodin. Nešlo by tohle? Nebo že by jel něco vyřídit, vyzvednout, někoho navštívit, na nákup apod. a vzal ji s sebou?  Přes týden ho nechám třeba 2 hoďky prospat, když přijde z práce (často se to kryje s naším odpoledním spaním) a večer, když třeba žehlím, tak malá lítá víc k němu, než ke mně. A už několik měsíců koupe malou tatínek. A já mám tak 10-15 minut, abych dala dům do pořádku, než jdeme spát. Pak už můžu usnout rovnou s malou nebo se jít věnovat tatínkovi. 

Hlavně nemlč! Řekni mu, že máš ten problém, protože tvé tělo jede na poslední rezervy. A klidně navrhni, že když se o malou půl dne pěkně postará (nezapomeň vše připravit a nachystat, ať tě nebudí otázkami), tak odpoledne/večer bude (aspoň pokus o) sex. Není to nemravné a je to rozhodně lepší, než mlčet a dostat se do stavu, že ty ho začneš nenávidět za to, jaký je, a on začne chodit jinam, protože podle něj budeš protivná důra, co mu ani nedá... Je to jeho dítě stejně jako tvoje, tak musí být schopen a ochoten se o něj postarat. Už jsi ho rozmazlovala dost, malá už není mimino, je to parťák, se kterým se domluví, tak si s ní určitě poradí.

Existuje i přístroj pro omlazení vagíny Protege intima, jednotlivé ošetření stojí cca 3000 Kč (aspoň u mé gynekoložky), ale není to nepříjemné  (představ si něco jako sono kuličku na uzv přes břicho, kterou ti šmrdlá na pipce - s lubrikantem - a hřeje to), trvá to cca půl hodiny a zvyšuje to prokrvení, tedy kromě omlazení také přináší hluboké uvolnění. Pomáhá to i v případećh, kdy žena je např. po porodu nebo kvůli novému partnerovi "bloknutá" a bolí ji to a partner se do ní ani nedostane... ale u tebe bych začala tím spánkem., je to levnější a užitečnější pro celou tvou bytost.

Moc ti držím palce, ať to vyřešíš.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka