Přidat komentář

Nevím jestli Ti poradím, ale u nás to bylo takto: Také už jsem kojila v noci 1-2x, a pak kol toho 10 měs. najednou 3-4x nebyl problém. A také všichni kolem říkali, že v noci už takhle nemá jíst, že je to úzkost nebo si vymýšlí nebo jestli nás netahá ten náš prďola za fusekli, nevodí za nos. I dr. říkala, že v noci jíst tolikrát nemusí. A to už jsme měli zavedený snídaně, oběd, večeře a 2 svačiny během dne - a to masovozelinové příkrmy, kaše, ovoce, jogurty atd.

Nicméně pokud ti to extrémně nevadí (já vyhodnotila, že mi to nevadí), tak jí klidně nakoj. Samozřejmě nejdřív, když se nám prďola probudí, tak zkoušíme ukonejšit, pohladit, příp. dudlík nebo pak i pochovat čí jen napít vody. Ale pokud to nezabírá, tak prostě nakojim. Teď máme 12 měs. a jsme opět na max 2 kojení za noc či k ránu. Takže se to upravilo samo. Nechala jsem aby si to synek upravil sám.

A nevadí mi to právě, co jsem si přečetla, že mateřskýho mlíka se nemuže přepít, resp. dostat do sebe zbytečně prázdné kalorie nebo tuky co nepotřebuje, což u UM tak dobře neohadneš. Prostě naše tělo je neuvěřitelně vyladěný stroj, co funguje, tak proč používat náhražky. Samozřejmě pokud to vyhovuje i tobě - protože další zásadu co ctím je - spokojená matka = spokojené dítě. Zkus se rozhodnout jak to cítíš, nenech se ovlivnit okolím, poradit to jo, ale udělej si to po svém *smile*  to je rada co :a: 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka