Přidat komentář

Ahoj, moc me to mrzí sama moc dobře vím jake to je... Doma už mám 2,5 leteho klučinu a sourozence jsme chtěli po 2 letech, po nekonečně dlouhém snažení se nám to konečne povedlo a čekali jsme chlapečka Ondráška. Po předchozím bezproblémovém těhu jsem si vůbec nepřipouštěla ze by se něco mohlo stat. Prvotrimestrialni screening naprosto v pořádku a v 15. týdnu při běžné kontrole šok - nebije srdicko, zamlkly potrat. Okamžita hospitalizace, vyvolání potratu a revize dělohy.

Každý pak říkal něco jiného, primář v nemocnici dokonce říkal počkat pul roku. Na me to bylo ale moc dlouho a po kontrole po první ms kdy bylo vse v pořádku se me sama doktorka zeptala jestli chceme zkoušet hned. Koupila jsem si femibion a hned jsme začali. Dokonce je i nejaka americka studie, ktera doporučuje začít hned protoze tělo je po předchozím otěhotnění připravené ( tchyně mi říkala pohnojene :) ).

V březnu jsem byla po revizi a v květnu už mi doktorka potvrdila těhotenství :) ted jsem ve 25. týdnu a mala Lucinka si v bříšku pěkně řadi :)

Je to hodně o psychice, věřit ze to příroda takhle chtěla a než aby prcek trpěl po narození to raději sama ukončila :) Věrte sama v sebe, napodruhé to vyjde :) držím pěsti aby se Vám to co nejdříve povedlo :) pokud je vse v pořádku tak nečekejte :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka